Dødsfald: Linde er blevet en klubmand fattigere

Gunnar Jørgensen (til venstre) var i mange år en markant skikkelse i Linde og omegn. Arkivfoto: Morten Stricker

Dødsfald: Linde er blevet en klubmand fattigere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gunnar Jørgensen fra Linde sov tirsdag ind efter kort tids sygdom i en alder af 81 år.

Der findes ildsjæle mange steder rundt omkring i de nordvestjyske idrætsklubber, men få har fyldt så meget, som Gunnar Jørgensen har i Linde Boldklub.

"Linde Boldklub var aldrig blevet til det samme uden Gunnar", lyder et velkendt skudsmål om den mangeårige formand, der var kendt som en utrolig ildsjæl i og omkring klubben.

I Linde Boldklub var han i årevis den store organisator uden for banen, der fik enderne til at hænge sammen, og han var med til opbygningen af Langhøj Cup, der i sin storhedstid var et meget stort stævne for både ungdoms- og seniorspillere og tjente mange penge hjem til klubkassen. Gunnar Jørgensen gik altid foran, uanset om det gjaldt organisatoriske opgaver eller praktisk arbejde - og altid med opbakning og ofte også hjælp fra sin kone, Marie.

Han var en af indpiskerne, da klubben i slutningen af 1960'erne fik baner ved den nye Langhøjskole, og da det tidligere vandværk senere blev ombygget til klubhus. Da kantinen blev indrettet, var det naturligt, at Marie tog et stort slæb her. Gunnar Jørgensen arbejdede som murerarbejdsmand, indtil han skiftede til amtets vejvæsen. Her stoppede han først som 70-årig og var den, der lukkede og slukkede for saltlageret i Rom, da det lukkede.

Derfor er det også en markant klubmand, som hele lokalsamfundet nu har mistet. Tirsdag sov Gunnar Jørgensen ind efter kort tids sygdom. Han bliver fredag begravet i Asp Kirke. Han blev 81 år og ville være fyldt 82 i august.

Gunnar Jørgensen efterlader sig sin kone Marie og parrets fire børn Frank, Dorrit, Benny og Majbritt.

Dødsfald: Linde er blevet en klubmand fattigere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce