Dårlig periode førte til pokalexit


Dårlig periode førte til pokalexit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderup IK lignede et hold, der kunne slå Tjørring IF efter det første kvarter. Men et par fejlvurderinger af hjemmeholdet kostede billetten videre i DBU Pokalen.

Vinderup: Ønsket om at avancere sig videre i DBU Pokalen har næppe været større for Vinderup IK. Klubben har allerede misset muligheden for at rykke op i serie 2, og derfor var en succesoplevelse i pokalturneringen særdeles tiltrængt.

Tirsdag aften udeblev sensationen dog, da Tjørring, der til dagligt spiller i Jyllandsserien, slog Vinderup med 3-0. En to minutters periode med dårlige beslutninger ødelagde værternes fine start på kampen.

- Jeg synes, vi havde ære af kampen. Med lidt mere held i sprøjten så havde vi nok også lykkes. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med spillernes indsats, siger Vinderup-træner, Allan Nielsen.

To lynmål gjorde ondt

Angriber Kevin Feliciano truede med sin hurtighed, og usikkerheden rørte på sig blandt gæsternes forsvarsspillere. Men værterne kunne bare ikke banke kuglen i netmaskerne.

Omvendt kendte Herning-holdet sin besøgstid. VIK-spiller Jakob Dahl headede bolden i den forkerte retning, og gæsterne havde let ved at score til 1-0. Minutter efter begik hjemmeholdet frispark uden for feltet, og det omsatte Tjørring hurtigt til 2-0. Et flot skud endte i øverste, venstre målhjørne.

Tanken om et pokalexit blev for alvor vakt til live, da en umarkeret Tjørring-mand lukkede kampen til 3-0 i slutningen af anden halvleg.

- Jeg havde en drøm om at slå dem, da mange af Tjørrings spillere er hentet fra deres U19- og reservehold. Sådan gik det bare ikke til, afslutter Allan Nielsen.

Vinderup IK - Tjørring IF 0-3 (0-2)

Fodbold, DBU Pokalen

Mål: 0-1 (30.) 0-2 (32.) 0-3 (77.)

Advarsler: Tjørring 1

Dårlig periode førte til pokalexit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce