Mejdal leverer lynhurtig oprykning

Mejdal-træner Frits Andersen og spillerne kan glæde sig over, at de igen er en del af 3. division. Arkivfoto: Morten Stricker

Mejdal leverer lynhurtig oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mejdal-Halgaards 3. division damer er blevet tildelt en ledig plads i 3. division, så nedrykningen til jyllandsserien er slut.

Mejdal: Det var en meget stor skuffelse for Mejdal-Halgaards bedste damehold, da det i april stod klart, at holdet må en tur ned i jyllandsserien efter en stribe år med divisionsstatus.

Mejdal-træner Frits Andersen og hans spillere var igennem en sæson med mange knebne nederlag og uafgjorte kampe. Holdet måtte ud i ekstra kampe for at blive i 3. division. Men igen tabte Mejdal-Halgaard med den mindst mulige margin.

Men nu er der igen grund til smil i håndboldklubben.

Mandag fik klubbens formand, Jens Poulsen, en opringning fra Jysk Håndbold Forbunds kontor. Spørgsmålet var, om Mejdal var klar til at overtage en ledig plads i 3. division.

- Jeg ringede hurtigt til Frits Andersen, og vi var klar til at sige ja. Vi mener, at vi kan være med i 3. division. Vi har været igennem en sæson med mange små nederlag. Det er klart bedst, at rækkerne er fyldt op, og vi trækker os helt sikkert ikke, siger Jens Poulsen.

Målsætningen for den kommende sæson var at komme tilbage i 3. division. Men den del er allerede klaret, inden sæsonen går i gang. Nu gælder det om at holde pladsen i 3. division, hvor der igen er udsigt til flere lokalopgør.

Mejdal leverer lynhurtig oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce