Oprykkerne begynder mod KIF Kolding

Lemvig-Thyborøn møder KIF Kolding i den første kamp i ligaen. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Oprykkerne begynder mod KIF Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig-Thyborøn har gode muligheden for at hente point i begyndelsen af den nye sæson. TTH Holstebro åbner mod Skanderborg.

Lemvig/Holstebro: Det er seks uger siden, at Lemvig-Thyborøn kunne fejre oprykningen til håndboldligaen efter sejr i den tredje og afgørende kamp hjemme mod Randers HH.

Siden er det også blevet slået fast af Danmarks Idræts-Forbunds appeludvalg, at ligapladsen endegyldigt tilhører Lemvig-Thyborøn. Nedrykkerne fra TM Tønder fik ikke medhold i, at de var berettiget til ekstra kampe mod Lemvig-Thyborøn om den sidste ligaplads.

Den første kamp i ligaen bliver den første weekend i september mod KIF Kolding. Der er endnu ikke sat spilletidspunkt på. Der venter ikke mindre end seks kampe i september, og LTH kan glæde sig over en blødere opstart, hvor det gælder hold som Sønderjyske og Nordsjælland ude. Den anden hjemmekamp er mod Skanderborg.

Alle i LTH er forberedt på, at det bliver meget svært i ligaen, og muligheden for point vil absolut være størst på eget halgulv.

Der er også al mulig grund til at sætte kryds i kalenderen fredag den 2. november, hvor der er Nordvestjysk lokalopgør i Gråkjær Arena mellem TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn.

TTH Holstebro indleder turneringen hjemme mod Skanderborg søndag den 2. september. Derefter gælder det en udekamp mod denne sæsons store overraskelse fra Nordsjælland. Anden hjemmekamp er mod Ribe-Esbjerg, der igen har oprustet stort til den kommende sæson. Og lige efter den kamp følger en udekamp mod rivalerne og mestrene fra Skjern Håndbold.

Det tredje lokale ligahold er TTH Holstebros damer, der skal have spillet et nyt hold sammen. Men cheftræner Pether Krautmeyer og hans spillere har fine muligheder for at hente en del point. Første kamp i den nye sæson er ude mod oprykkerne fra EH Aalborg, Første hjemmekamp er mod det andet oprykkerhold fra Skanderborg. Derefter venter en udekamp mod naboerne fra Ringkøbing.

Oprykkerne begynder mod KIF Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce