Pokalvinderne fik sværeste lodtrækning

Peter Balling og TTH kommer på en meget vanskelig opgave ude mod Ribe-Esbjerg. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Pokalvinderne fik sværeste lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebros forsvarende pokalvindere skal møde storsatsende Ribe-Esbjerg i ottendedelsfinalen i pokalturneringen.

Holstebro: Det er fire måneder siden at TTH Holstebros herrer vandt pokalguldet på hjemmebane.

I det tidlige forår spillede TTH to kampe i den nye pokalturnering. De to to hold var ikke alvorlig modstand for de forsvarende vindere.

Men onsdag blev der trukket lod til ottendedelsfinalen, og her fik TTH noget nær den værste lodtrækning. TTH var blandt de otte seedede hold. Men det blev en meget beskeden fordel, da TTH trak Ribe-Esbjerg, der på papiret var det klart stærkeste af de tilbageværende hold.

- Det bliver vel ikke ret meget værre i forhold til, hvem vi kunne trække, siger cheftræner Patrick Westerholm og sætter flere ord på. Ribe-Esbjerg opruster til næste sæson for et større millionbeløb, og de kommer til at stå med et meget, meget stærkt hold. De fremstår som klare favoritter, og det eneste gode, jeg umiddelbart kan sige, er, at vi skal møde dem så tidligt på sæsonen. Ribe-Esbjerg har igen satset stort til den kommende sæson, så det bliver noget af en start på den nye sæson med en udebanekamp mod Ribe-Esbjerg, siger cheftræner Patrick Westerholm til tthholstebro.dk.

TTH Holstebros damehold kommer også på en meget vanskelig opgave i ottendedelsfinalen, hvor modstanderen på hjemmebane er Viborg HK, der vandt bronze i den netop overståede sæson.

Pokalvinderne fik sværeste lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce