Hjem fra Sverige med god mavefornemmelse

Anders Thomsen, assistenttræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold, er godt tilfreds med de takter, LTH viste ved weekendens træningsturnering i Sverige. Foto: Ole Nielsen

Hjem fra Sverige med god mavefornemmelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ser ikke ud til at have glemt den gode form fra december. Træningslejren i Sverige udmøntede sig i både godt spil og socialt samvær.

Lemvig: VM-pausen kom ubelejligt for Lemvig-Thyborøn Håndbold, der var godt kørende i december og leverede flere gode kampe og point.

Heldigvis ser det ikke ud til, at de gode takter er gået helt tabt, til trods for et par ugers pause. Første træningskamp bød på en sejr over bundkonkurrenterne fra Mors-Thy, og i weekenden fulgte LTH op med en sejr over Skövde og uafgjort mod Sävehof ved en træningsturnering i Sverige.

- Vi ramte et rigtig højt niveau i december, så det handler for os om at genfinde det niveau så hurtigt som muligt, så vi er klar til de afgørende kampe, der venter. Ud fra træningslejren i Sverige synes jeg dog, at det ser godt ud, fortæller assistenttræner Anders Thomsen.

- Jeg synes, der var meget fint spil, som vi kan tage med os hjem, ligesom det på det sociale plan var en rigtig god tur, hvor truppen fik tilbragt en masse tid med hinanden, fortsætter assistenttræneren.

Bundstillingen i ligaen
10. KIF Kolding, 12 point11. Lemvig-Thyborøn Håndbold, 10 point

12. Mors-Thy, 10 point

13. TMS Ringsted, 9 point

14. Nordsjælland, 9 point

I egne hænder

Ligaen genoptages fredag den 1. februar, hvor mestrene fra Skjern Håndbold kommer på besøg i Lemvig. Kampen er den første af de otte kampe, der mangler i grundspillet.

Otte kampe, hvor vestjyderne skal kæmpe hårdt for fortsat at holde hold som Mors-Thy, Nordsjælland og TMS Ringsted bag sig, og frem for alt undgå sidstepladsen, der betyder direkte nedrykning.

- Når jeg kigger på vores program og udgangspunkt, så ser det fint ud. Der er ikke ret mange af de andre hold i bunden, som jeg ville bytte med, fortæller Anders Thomsen.

Han peger blandt andet på, at LTH har hjemmebane mod Mors-Thy, ligesom man ligger fornuftigt i forhold til det indbyrdes pointregnskab med flere af de andre hold.

- Det ligger i vores egne hænder, så nu skal vi bare gøre arbejdet færdigt, siger Anders Thomsen.

Hjem fra Sverige med god mavefornemmelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce