Sagen ruller videre: Tønder vil have fat i Lemvigs ligaplads

I Lemvig-Thyborøn føler de sig helt sikre på oprykningen til ligaen. Foto: Morten Pedersen

Sagen ruller videre: Tønder vil have fat i Lemvigs ligaplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedrykkerne fra TM Tønder anker afgørelse til Dansk Idræts-Forbunds Appelinstans i jagten på at snuppe ligapladsen fra Lemvig-Thyborøn. I Lemvig-Thyborøn tager de sagen helt rolig og er sikre på, at de spiller i ligaen efter sommerferien, uanset udfaldet af sagen.

Lemvig: Det er 14 dage siden, at Lemvig-Thyborøn sikrede sig oprykning til håndboldligaen efter tre medrivende kampe mod Randers HH.

Dansk Håndbold Forbund har flere gange slået fast, at vinderen af den kamp spiller i ligaen i næste sæson.

De direkte nedrykkere fra TM Tønder nægter dog at opgive håbet om at blive i den bedste række. De mener, at de er berettigede til at få playoff kampe mod Lemvig-Thyborøn, da de mener, at konkursramte HC Midtjylland skulle være dømt som direkte nedrykker.

I første omgang afviste Dansk Håndbold Forbund klagen fra TM Tønder. Men nu har den sønderjyske klub valgt at anke sagen til Dansk Idræts-Forbunds appeludvalg.

- Vi havde håbet, at DHF havde haft modet til at gøre op med rodet, når det gælder deres egne regler og reglementer. Men det ser ikke ud til, at det er tilfældet - der er i hvert fald ikke kommet nye aspekter eller vinkler i afgørelsen i appelsagen i forhold til den første afgørelse, siger formand for Tønder-klubben, Robert Okholm, i en pressemeddelelse.

I Lemvig-Thyborøn tager direktør Flemming Nielsen med ophøjet ro.

- Jeg er sikker på, at vi spiller i ligaen i næste sæson uanset udfaldet af denne sag. Vi tager det helt med ro. Det er stadfæstet, at vi rykker op i ligaen, siger LTH-direktøren, der på ingen måde kan forestille sig, at det vil ende med afgørende kampe mellem LTH og Tønder efter sommerferien, selv om sønderjyderne får medhold i sagen.

- Det vil jo være en farce, hvis to helt nye hold skal mødes efter sommerferien. Det vil vi på ingen måde acceptere, og det kommer heller ikke til at ske, siger Flemming Nielsen.

Sagen ruller videre: Tønder vil have fat i Lemvigs ligaplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce