TTH og LTH bytter stregspiller

Niels Lindholt skal i næste sæson spille for TTH Holstebro. Foto: Morten Stricker

TTH og LTH bytter stregspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig-Thyborøn-spilleren Niels Lindholt skal i næste sæson spille for TTH Holstebro, mens Anders Agger går den modsatte vej.

Lemvig/Holstebro: TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn har udvekslet en del spillere gennem årene. De to klubber træner også sammen hver mandag.

Og fra starten af næste sæson bliver der endnu en byttehandel mellem de to klubber. Det sker på stregspilspositionen.

Anders Agger har de seneste to sæsoner været tredjevalg i TTH Holstebro efter Vignir Svavarsson og Lars Mousing. Det er ofte kun blevet til små indhop i kampene, og det er ikke altid lige let at falde ind i rytmen. Næste sæson skal han spille for Lemvig-Thyborøn, der til gengæld må sige farvel til Niels Lindholt, der har udviklet sig meget i forsvaret.

- Niels Lindholt har været i Lemvig i tre sæsoner, og vi vil gerne se ham nærmere an på et højere niveau. Han har udviklet sig meget, og vi ser frem til at få ham tilbage, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Niels Lindholt har kontraktudløb efter denne sæson, og han vil blive savnet i forsvaret og på stregen.

- Vi er glade for at sende spillere videre til næste step. I sidste sæson var det Simon Gade, og efter denne sæson er det Niels Lindholt, der skifter den røde trøje ud med den hvide TTH-trøje. Niels har udviklet sig fra et spændende talent og til forsvarsstyrmand og førstevalg på stregen i LTH, så det er med blandede følelser, at vi skal takke af for denne gang. Vi mister en vigtig brik på holdet, men lykkedes som klub med at sende en spiller videre til en topklub i ligaen, siger Lars Broe fra det sportslige udvalg i LTH.

Han håber at mere fast spilletid kan være med til at sætte fart under Anders Aggers udvikling. For begge spillere er der tale om etårige kontrakter.

- Det bliver rigtig godt. Jeg kender klubben og folkene i den, og jeg ser frem til at få mere spilletid og mere ansvar, uanset om klubben rykker op i ligaen eller ej, siger Anders Agger i forbindelse med sit skifte.

Niels Lindholt ser frem til at blive en del af TTH, hvor han også var ungdomsspiller.

- Jeg har haft nogle rigtig gode år i Lemvig, men da muligheden for at skifte til TTH opstod, var det svært at sige nej. Jeg glæder mig til at komme til et topprofessionelt træningsmiljø, hvor jeg håber at kunne lære en masse af både dygtige trænere og medspillere, siger han i en pressemeddelelse.

TTH og LTH bytter stregspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce