Holstebro jagter DM-semifinale på hjemmebane

Andrey Karpow er tilbage på speedwayanlægget i Skave. Nu kører han for modstanderen Region Varde. Arkivfoto Morten Stricker

Holstebro jagter DM-semifinale på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro-holdleder Claus Ørts har ikke opgivet at slutte som nummer tre i grundserien og få hjemmebane i DM-semifinalen. Første krav er sejr over topholdet Region Varde fredag aften.

Holstebro: Så er det igen tid til speedway. Åbningen på efteråret bliver en match på hjemmebane mod Region Varde, der hører til i den absolutte top af den danske liga.

Men Holstebro Speedway går efter en sejr, så der kan holdes liv i drømmen om en tredjeplads i grundserien, hvilket vil give hjemmebane i en DM-semifinale, hvor holdene fra nummer tre til seks dyster om to finalepladser.

- Vi tror stadig på muligheden for at slutte som nummer tre. Det vil give os en klar fordel i semifinalen, da der ikke er så mange af de andre hold, der kan lide at køre i Holstebro. Det vigtigste er, at vi holder momentum på vores egen kampe, siger Holstebro-holdleder Claus Ørts.

Der resterer fire matcher for Holstebro i speedwayligaens grundserie, og en sejr fredag over Region Varde vil sikre pladsen i semifinalen, da Esbjerg ikke længere kan indhente Holstebro.

- Vi er oppe mod en svær modstander. Vi kommer ikke til at banke dem, men vi slår dem. Det kan meget vel blive tæt, siger Claus Ørts, der kan glæde sig over, at unge Emil Pørtner er kommet sig over sin skade og er klar til at stille op. Toppen af Holstebro-mandskabet består igen af Kenneth Bjerre, Bjarne Pedersen og Jonas B. Andersen.

Matchen byder også på et interessant gensyn med ukrainske Andrey Karpow, der nu kører for Region Varde. Han var i mange sæsoner en populær kører for Holstebro, der med et nederlag vil være ude af kampen om den attraktive tredjeplads.

Holstebro jagter DM-semifinale på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce