Holstebro jagter revanche

Der er genvalg til Kenneth Bjerre og de øvrige kørere på Holstebro-holdet, når der i aften er revanchematch i Fjelsted. Foto: Morten Stricker

Holstebro jagter revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro Speedway skal i aften forsøge at vinde på udebane over fynske Fjelsted efter nederlaget i premieren.

Fjelsted: Det er snart 14 dage siden, at Holstebro Speedway kørte sæsonens første løb i superligaen. Det endte med et nederlag på 42-45 mod mestrene fra Fjelsted efter en match, hvor fynboerne var i front fra start til slut.

I aften mødes de to hold igen. Denne gang er det fynboerne, der har fordel af hjemmebane.

I Holstebro-lejren lagde holdleder Claus Ørts ikke skjul på, at premieren var en skuffelse. Hjemmebanen skal give en sejr med det nye stærke hold.

Selv om flere af kørerne skuffede i den første match, er der genvalg til alle fem kørere i aften.

- Det vil give alt for meget uro, hvis vi begynder at skifte ud efter en enkelt match. Jeg mener stadig, at det er vores stærkeste opstilling med de fem kørere, siger Claus Ørts.

De fem kørere, der skal forsøge at hente en sejr på udebane, er Kenneth Bjerre, Ulrich Østergaard, Bjarne Pedersen, Kasper Lykke Nielsen og Emil Grøndal. Hos værterne er det en streg i regningen, at de må undvære D-køreren Jason Jørgensen, der imponerede stort i Holstebro for ti dage siden. Han er ude med skade.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver svært i Fjelsted. Det er en meget svær udebane, men vi går efter at vinde, siger Claus Ørts.

Holstebro jagter revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce