Annoncørbetalt indhold

2 måder at investere i den teknologiske udvikling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ingen tvivl om, at der er fart på den teknologiske udvikling lige for tiden - også her i Lemvig. Men hvordan kan man som privat investor drage fordel af denne udvikling? Det forsøger vi at kigge lidt nærmere på her i artiklen, hvor vi præsenterer dig for to måder, hvorpå du kan investere i den teknologiske udvikling.


Blockchain-teknologier skal gøre data pålideligt

Den første og muligvis mest diskuterede nye teknologi har de seneste år været blockchain. Vi vil ikke brug alverdens tid på at forklare teknologien her, for det kunne man skrive længere bøger om. Men blockchain har kort og godt til formål at opbevare og verificere data på en sådan måde, at det bliver umuligt at stjæle eller falske data.


Blockchain er for alvor blevet populært samtidig med, at kryptovalutaen Bitcoin er blevet det. Den bygger nemlig på en blockchain-teknologi, og det gør alle andre kryptovalutaer som udgangspunkt også.


Det kan derfor være oplagt at lære at investere i krypto, hvis du gerne vil lægge en billet ind på udviklingen indenfor dette endnu relativt spæde teknologiske område. Det er heldigvis ikke så svært, som mange tror. Du kan derfor roligt regne med, at du med en enkelt guide til investering i krypto bliver klar til at lave dit første køb af kryptovaluta.


Kunstig intelligens og machine learning

Man har efterhånden snakket om kunstig intelligens (AI) og machine learning i mange år. Grundidéen er, at man giver en computer evnen til at tænke - enten som et menneske (AI) eller nok til, at den kan lære af sine fejl (machine learning).


Fordelen ved disse teknologier er, at computeren pludselig kan klare opgaver, som man tidligere havde mennesker til at løse. Det betyder øget effektivitet og i mange tilfælde også færre fejl.


Det er der mange virksomheder, der kan se idéen i. Især fordi det i øjeblikket primært omhandler mondæne opgaver. Typisk vil medarbejderne kunne bruge deres tid bedre på andre opgaver, som teknologien endnu ikke er god nok til at håndtere.


Derudover kan kunstig intelligens naturligvis også bruges til et væld af andre formål. Vi ser det så småt i flere og flere personlige devices, som langsomt tilpasser sig til personen, der bruger dem. Der bliver lavet mere nøjagtige anbefalinger i nyhedsoverblikket, vist de rigtige statistikker på løbeuret og lignende.


Man kan investere i kunstig intelligens på flere måder. Det mest oplagte er at finde aktier eller ETF’er, der beskæftiger sig med de frembrusende teknologier.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.