Annoncørbetalt indhold

3 situationer hvor du altid bør bruge advokat

Denne annonce er sponsoreret.

Langt de fleste danskere går og tror, at advokater kun er noget, som er forbeholdt erhvervslivet. Men sandheden kunne ikke være mere fjern, for inden man ved af det, man kan pludseligt stå og mangle en advokat ved hånden.

Verden er i konstant forandring, og det gælder dit liv. Så fordi du ikke har brug for en advokat i dag, er ikke ensbetydende med, at du måske ikke har brug for en om 1 år. I denne artikel kan du læse om de 3 hyppigste årsager til, at man som privatperson vælger at få hjælp af en advokat.

Der er advokater i stort set alle byer, så har du brug for advokathjælp her og nu, kan du Google ”advokat” og din by i samme sætning. Så dukker der en masse resultater op for eksempel Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft, som har base i Lemvig.

1. Advokater kan yde juridisk bistand ved ulykker

Skulle uheldet være ude, og man kommer ud for ulykke, for eksempel en arbejdsulykke eller trafikulykke, så kan man risikere, at man bliver udsat for en personskade. I disse tilfælde er en advokat en meget handy person at have lige ved hånden, da denne kan hjælpe dig med at sikre, at du får den hjælp, som du har ret til. En uvildig advokat kan nemlig varetage dine interesser uden en skjult agenda, som måske ville skævvride resultatet af et allerede stressende forløb.

En advokat kan hjælpe med alt lige fra at fastsætte en mén-grad til at få udbetalt erstatning. Det er ingen hemmelighed, at den skyldige parts forsikringsselskab vil arbejde for at give dig så få penge som muligt. Men med en erfaren advokat ved din side, kan du være sikker på at få det, som du er berettiget til.

2. Advokater kan hjælpe med at udforme testamenter

En anden ting, som man ofte ser, at danskerne får hjælp til, er udformningen af testamente. Det er de færreste, som går og tænker over, at man en dag skal dø, men ikke desto mindre er det kravet for at leve. Men når du ikke længere er her, hvad vil du så efterlade til dine kære? Vil du sikre dem, som du holder af, skal du ikke stikke hovedet i jorden. Det kommer der ikke noget godt ud af. I stedet skal du hive fat i en advokat, som kan lave dit testamente for dig, så din familie ikke står tomhændede efter din død.

Især hvis man er ugift, men lever sammen med sin partner i et ægteskabslignende forhold, er det en rigtig god idé at få skrevet et testamente. Ellers vil din partner ikke være berettiget til nogen form for formue efter din død.

Det er ikke et rart emne at skulle forholde sig til, men det er en ganske fornuftig ting at arbejde på, mens der stadig er tid, og alt er fryd og gammen.

3. Advokater kan hjælpe med boligkøbet

En sidste ting, som man ofte ser advokater assistere med, er køb af bolig. Mange siger, at boligkøbet er den sikreste form for investering, men det betyder jo ikke, at man er garanteret ikke at tabe penge i projektet. Og huskøb er dyrt i Danmark – det er de færreste, der kan betale prisen for deres nye bolig kontant, hvorfor de er nødt til at gældsætte sig i banken for at kunne gennemføre købet og drømmen.

Her hjælper en advokat som oftest til allersidst i processen, når de vigtige papirer skal gennemgås. Har man fået skrevet et advokatforbehold ind i sin købsaftale, betyder det, at man kan underskrive købsaftalen med det faktum in mente, at advokaten kan afbryde købet uden tab for køber, hvis han eller hun inden vurderer, at købsaftalen er urimelig. Således kan du som boligkøber undgå at købe katten i sækken, såfremt din købsaftale alligevel ikke var så god, som den fremstod.

Denne annonce er sponsorereret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.