Annoncørbetalt indhold

3 ting, der kan give bedre akustik i stuen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er rigtig mange, der har problemer med akustikken i deres stue. Er det noget, man gerne vil gøre noget ved, er der heldigvis rig mulighed for at gøre dette.

Det faktum, at der er mange måder at gribe det an på, er dog ikke noget, der ses som en fordel hos alle. Mange mener nemlig, at de blot får sværere ved at vurdere, hvad de skal gøre.

Herunder bliver du derfor præsenteret for de tre mest udbredte løsninger på dårlig akustik i stuen. Der vil sandsynligvis også være en af disse løsninger, du mener, der er god for dig.

1. Reoler

Det er ikke alle, der er klar over det, men reoler er faktisk rigtig gode for akustikken i din stue. Det er de, da de er i stand til at fordele lyden i rummet. Særligt tresidede reoler er gode til dette.

Reolerne gør dette, da de har forskellige overflader, som bryder med lydbølgerne. Det er naturligvis ensbetydende med, at støjen ikke bliver reflekteret mellem to parallelle overflader.

Hertil fungerer bøger også rigtig godt som lyddæmpere i reolen. Det gør de, da de kan bryde den glatte overflade og absorbere mere af lyden.

2. Akustikpaneler

Denne løsning er begyndt at vinde mere og mere frem i de danske hjem. Derfor er der også kun en lille chance for, at du ikke er stødt på et hjem med akustikpaneler i stuen.

Det er dog ikke altid, at der faktisk er brug for en lang række paneler. I mange tilfælde kan man endda nøjes med et enkelt akustikpanel, hvis man har et ønske om at minimere det.

Mange mener dog, at det er en rigtig pæn løsning, hvilket også har ført til, at mange bruger dem, uden egentlig at have problemer med akustikken. De hænger dem blot op, fordi de synes, at de er pæne.

3. Tykke tekstiler og store tæpper

Det er også en fordel at inddrage tekstiler i din indretning, da det også er med til at skabe hygge og varme.

Tykke tekstiler såsom polstrede møbler, puder, tæpper og gardiner, er derudover også med til at sluge lyd og bidrage til en behagelig akustik.

Når det kommer til gulvtæpper, er det en god idé at gå efter et stort og tykt gulvtæppe, hvis du har i sinde at det skal give en bedre akustik. Når det er sagt, skal det dog nævnes, at selv tynde gulvtæpper kan dæmpe lyden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.