Annoncørbetalt indhold

3 tips til at indrette din bolig i nordisk stil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan indrette sit hjem, og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken stil man bedst kan lide. Både i Danmark og resten af Skandinavien er det populært at indrette sit hjem i nordisk stil. Men den nordiske stil er ikke kun populær her i Norden, for den har også så småt vundet indpas i mange andre lande i verden. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem i en moderne og nordisk stil, så er du kommet til det helt rette sted. I artiklen herunder kommer vi nemlig med tre gode tips til boligindretning i den populære nordiske stil. Når du er klar til at indrette dit hjem på ny, kan du med fordel tage et smut forbi en møbel butik og gøre dine indkøb.


Brug naturlige materialer

Et af de helt særlige kendetegn ved den nordiske stil er brugen af naturlige materialer. Indret gerne dit hjem med materialer fra naturen, for det bidrager til en rolig, varm og harmonisk atmosfære i dit hjem. De naturlige materialer kan eksempelvis være træ, flet og læder. Det er især træ, der er populært at bruge i nordiske hjem, og derfor kan du finde mange træborde, træstole og trækommoder rundt omkring i de nordiske hjem. Indenfor de senere år er det også blevet populært at indrette sit hjem med bambus og fletmøbler, så det kan du med fordel overveje, når du er på udkig efter møbler i naturlige materialer til dit nordiske hjem.


Masser af grønne planter

Hvis du ønsker at indrette dit hjem i nordisk stil, skal du også huske at placere mange grønne planter i hjemmet. Grønne planter giver masser af liv og stemning i hjemmet, og det giver også en rolig atmosfære, når du bringer naturen indenfor. Du kan med fordel placere mange forskellige slags planter i forskellige former og størrelser, så der skabes endnu mere liv i hjemmet. I nordiske hjem er det især populært at have en stor gulvplante placeret i stuen, ligesom du med fordel kan have planter hængende fra loftet.


Lyse og rolige farver

Nordiske hjem er som regel kendetegnet ved brugen af lyse og rolige farver, som ikke er alt for iøjnefaldende. Hvis hjemmet er indrettet med for mange farver i kraftige nuancer, skaber det uro. Hold dig i stedet til en forholdsvis neutral farveskala, men undgå også kun at have hvide vægge i hjemmet, da det kan komme til at virke for koldt. De lyse og rolige farver giver et afdæmpet og harmonisk udtryk, og i kombination med brugen af naturlige materialer og de grønne planter kan du for alvor skabe et hjem i nordisk stil med masser af varme og personlighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.