Annoncørbetalt indhold

4 smarte tips til en vellykket boligrenovering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange, der kaster sig ud i en boligrenovering, hvis der ikke længere er tilstrækkelig med plads i hjemmet, eller hvis boligen blot trænger til en overhaling.


Har du længe overvejet at renovere din bolig, men er det blevet ved tanken, fordi det virker som et uoverskueligt projekt? Så kan du med fordel læse med videre. Her får du nemlig 4 tips til, hvordan du kommer i mål med boligrenoveringen.


Læg en plan for projektet

En boligrenovering kan være et ret så omfattende projekt. Derfor kan du med fordel lægge en udførlig plan for projektet. Det vil gøre det langt mere overskueligt for dig. Så kan du nemlig altid hive planen frem, hvis du har brug for at gendanne overblikket over, hvordan projektet skrider frem.


I planen er det en god idé at inkludere deadlines for, hvornår hvad skal være færdigt. Det vil gøre det lettere at overholde planen, når der er tidsbestemmelser på de forskellige elementer i boligrenoveringen.


Opbevar dine ting sikkert med en container

Har du planer om at renovere eksempelvis din stue, men ved du ikke, hvor du skal gøre af dine ting, imens renoveringen står på? Så lej en container for at løse det problem. Container leje er en glimrende løsning, hvis du mangler et sikkert sted at opbevare alle dine genstande, imens du renoverer din bolig.


Du kan leje en 10 fods container, 20 fods container og sågar også en 40 fods container – der er altså rig mulighed for at leje en container, der matcher dit behov.


Lav plads i budgettet til uforudsete udgifter

Det er alfa og omega at lægge et budget, hvis du vil renovere din bolig. Hvad rigtig mange glemmer er dog, at der ikke kun skal budgetteres penge til materialer, arbejdskraft og udstyr. Der skal også laves ekstra plads i budgettet til eventuelle uforudsete udgifter.


Det kan være, at boligrenoveringens afslutning udsættes, og at du dermed skal bruge ekstra penge til container leje. Derfor sikrer du dig og din økonomi bedst, hvis du ligger cirka 20% yderligere oveni budgettet.


Spørg altid om hjælp, hvis du har brug for det

Der er mange, der springer ud i en boligrenovering med håbet om at kunne udføre alt arbejdet selv. Det kan alligevel være en god idé at alliere sig med en entreprenør, håndværker eller lignende. Desuden skal du ikke være bange for at spørge om hjælp eller gode råd, hvis du har spørgsmål til eksempelvis containerudlejning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.