Annoncørbetalt indhold

4 ting du skal huske, når du køber en projektbolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Markedet er helt i top og der bygges på nuværende tidspunkt et utal af nye byggerier i Danmark. Derfor kan du også nemt finde er projektsalg, hvis du leder efter en ny bolig. Det kan virke fristende at købe en helt ny bolig, hvor du sætter dit eget præg, men har du husket at læse det med småt?

I denne artikel kan du læse mere om projektboligen og de faktorer, som du skal overveje inden du skriver under.

Hyr en boligadvokat

Det er altid en god idé at have erfaringen med, når man skal købe bolig. I forbindelse med købet af en bolig vil der altid være uoverskueligt meget papirmateriale og indviklede kontrakter. Det kan derfor være en fordel at klikke ind på eBoligadvokat.dk, så du kan finde boligadvokat til at hjælpe dig med dit næste køb. Her vil du blive hjulpet med alt det juridiske, så intet står i vejen for dig og din nye bolig.

Tjek købsaftalen grundigt

Gennemgå købsaftalen grundigt sammen med din boligadvokat. Der er ikke udarbejdet nogen standardkontrakt for købet af en projektbolig, så du skal være ekstra opmærksom, når du køber sådan en. Det er derfor endnu vigtigere, at du ved denne type har allieret dig med en boligadvokat, som kan gøre dig opmærksom på kontraktens indhold.

Husk altid at have styr på indflytningsdatoen og andre vigtige datoer, så du ved, hvordan du skal forholde dig, hvis disse bliver overskredet - det kan nemlig komme til at koste dig dyrt, hvis du skal genhuses eller lign.

Hus eller lejlighed

En projektbolig kan både være et hus eller en lejlighed, som du køber inden byggeriet er færdiggjort. Det er vigtigt, at du overvejer, om du vil købe en lejlighed eller et hus.

Beslutningen vil oftest afhænge af størrelsen på jeres familie og jeres individuelle behov. Der kan være nogen, som foretrækker mere fred og ro omkring sig, mens andre nyder et pulserende byliv.

Her handler det om at finde den gyldne middelvej, så alle i familien kan føle sig hjemme.

Er der andre byggeplaner på tegnebrættet?

Det kan godt betale sig at dykke ned i kommunens lokalplan før du forelsker dig i en projektbolig. Projektboligerne bygges nemlig ofte i områder, hvor der også er mange andre nybyggergrunde. Du kan derfor risikere, at der bliver bygget et hus op foran din stue, så du mister din udsigt - og dermed også noget værdi i din nye ejendom.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.