Annoncørbetalt indhold

Afrund aftenen med fremragende teaterforestillinger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Samvær med venner og familie behøver ikke altid tage form som middagsselskaber, lange samtaler omkring spisebordet eller over en kop kaffe. Tag dine venner og familie med til medrivende teaterforestillinger og få én på opleveren.


Ryk selskaber og samvær ind i teatersalen. Skift baggrundsmusikken derhjemme ud med medrivende monologer, skuespil og musik. Lad skuespillere fortælle historierne med dramatiske artefakter og farverige kostumer, mens I sætter jer til rette i Teater Nordkraft. Skift de hjemlige og vante scener ud med historiske omgivelser i det gamle kraftværk, hvor der allerede nu er storslåede teaterstykker på programmet.


Teater helt tæt på

Samvær og kvalitetstid kan i lige så høj grad foregå med mindeværdige oplevelser. Her er Teater Nordkraft et godt bud på, hvordan der kan skabes en mindeværdig og ikke mindst underholdende aften. Samvær og kvalitetstid kan i lige så høj grad skabes gennem oplevelser. I Teater Nordkraft finder du forestillinger for enhver smag, uanset om du ønsker at invitere dine børn, nevøer, niecer eller unge teenagere med til en mindeværdig forestilling. Det gælder samtidig også venner, familie eller for den sags skyld dine forældre.


Forestillingerne i Nordkraft tilrettelægges altid ud fra tanken om, at Teater skal være helt tæt på. Forestillinger udspiller sig derfor ‘helt tæt på’, hvor du både kommer tæt på rollerne og forestillingerne i fortællerisk såvel som fysisk form, når du inviteres indenfor i Teater Nordkraft.


Forestillinger til enhver smag

Der er, som sagt, mange spændende ting på programmet i det kommende efterår. Du kan til enhver tid gå ind og se program for teaterforestillinger i Aalborg, hvor du finder en oversigt over de mange forestillinger. Dermed er der rig mulighed for at planlægge ture i teatret for dig og dine nærmeste, da I hurtigt og nemt kan udse jer, de forestillinger I gerne vil se.


Foruden forestillingerne er underholdende og medrivende kan de også være med til at kaste lys over mere alvorlige emner. På den måde kan forestillingerne også give anledning til refleksion og diskussion, når tanker sættes i gang. Det gælder blandt andet i forbindelse med forestillinger som ‘Argumenter imod Kvinder’ eller ‘At lære at dø’.


Er man derimod ikke til de mere alvorlige emner, men blot ude på en sjov og festlig aften er der også et væld af andre forestillinger, du kan dykke ned i.


Nordkraft, det gamle aalborgensiske kraftværk, sætter historiske rammer for teatersalen, men bidrager ligeledes også med kulturelle og afslappende underholdning. Her er rig mulighed for at kombinere teaterforestillingen med en middag, en drink eller et andet arrangement, der ofte finder sted i kulturhuset.

Denne artikel inderholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.