Annoncørbetalt indhold

Bliv ædru resten af livet med en professionel alkoholbehandling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du over et tidsrum på mange måneder eller måske endda år drukket alt for meget? Så er du sandsynligvis ramt af alkoholisme.

Hvad er alkoholisme?

Alkoholisme er en tilstand, som indtræder i det øjeblik en person som følge af et længere varende alkoholmisbrug er blevet afhængighed af denne substans.

Det behøver ikke at tage særlig lang tid at oparbejde denne form for svær afhængighed. Det er blot et spørgsmål om at drikke kontinuerligt over en periode.

Alkohol er en af de mest afhængigheds skabende stoffer der findes. Det betyder at man lynhurtigt bliver meget afhængig af alkohol, og på et tidspunkt faktisk ikke vil kunne udføre sine daglige gøremål uden et vist kvantum alkohol i blodet.

Dette kvantum kaldes for funktionspromillen. Som alkohol vil man således skulle påbegynde dagen med en opstrammer, og sørge for at vedligeholde branderten hele dagen igennem.

Da man samtidig lynhurtigt vil udvikle det der kaldes tolerans, vil den mængde af alkohol, der skal indtages for at opnå den ønskede effekt, være støt stigende hen over tid. På et tidspunkt vil man være oppe på doser som under normale omstændigheder ville kunne slå en voksen mand omkuld op til flere gange. Og så er det at man er alkoholiker.

Hvordan kommer jeg ud af mit alkoholmisbrug?

Hvis du gerne vil ud af dit umådeholdne overforbrug af alkoholiske drikke, handler det om at finde en behandlings form som passer til dig. I tilfælde af svært alkoholmisbrug er det en god idé at vælge en alkoholbehandling med indlæggelse på et misbrugscenter.

Her vil du for det første komme på afstand af dit vante miljø med alle de vaner og fristelser dette indebærer, og for det andet kunne afruse i trygge rammer. Du kan for eksempel vælge det anerkendte danske misbrugscenter A Misbrugsbehandling.

Hos A Misbrugsbehandling kan du få tilbudt en alkoholbehandling som matcher netop dine behov. A Misbrugsbehandling tilbyder såvel ambulant alkoholbehandling som døgnbehandling. En ambulant alkoholbehandling er et afvænningsforløb som du kan følge samtidig med at du passer dit job og din normale tilværelse.

Vælger du at gennemføre en døgnbehandling, vil du i løbet af et forløb der strækker sig over fem til seks uger gennemgå intensiv terapi, som har til formål at vænne dig af med de våde varer på permanent basis. Et sådant forløb indledes om nødvendigt med en såkaldt afrusning, hvor alle de giftige stoffer skylles ud af din krop, hvorved den fysiske afhængighed kommes til livs.

Læs mere om alkoholbehandling ved misbrugskonsulent Anders Nebelong på amisbrugsbehandling.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.