Annoncørbetalt indhold

Børneudstyr I har brug for som nye forældre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er en stor gave at blive forældre for første gang, men det kan også være en stor omvæltning. Samtidig med at man skal vænne sig til den nye rolle som mor eller far, så er der også en masse praktiske ting, der sørges for. For selvom en baby ikke fylder meget i sig selv, så kan babyudstyr og -tilbehør tage en masse plads. Men nogle ting er man nødt til at finde plads til!


Det kan være en helt magisk følelse at få en lille nyfødt baby med hjem, men det kan også hurtigt blive overskueligt, hvis man mangler de nødvendige ting for at komme igennem dagen. Jo mere forberedt man er inden barnet ankommer, jo bedre. Men frygt ej! På parenthood.dk kan man hurtigt skaffe sig det nødvendige udstyr, møbler og legetøj. Og her er nogle idéer til nødvendigt babyudstyr, hvis ikke I allerede har anskaffet det.


Puslepude 

En lille baby er utrolig kær og hyggelig at tilbringe tid med, men små babyer gør som bekendt ikke meget andet end at spise, sove og lave i bleen. Bleen skal ofte skiftes flere gange om dagen – derfor er det en god idé at have en decideret pusleplads til barnet.


En pusleplads gør rutinen meget nemmere at have med at gøre og også mere tidsbesparende. Hvis man har plads til møbel som er specielt beregnet til at fungere som en pusleplads, så kan puslepuden placeres herpå, men hvis ikke, så kan man nøjes med at have puslepuden klar til at hive frem på gulvet.


Weekendseng 

Man kan hurtigt blive overrumplet i starten af sin nye rolle som mor eller far, men når man er kommet på plads i rollen og man har fundet en god rytme, så er det også vigtigt at man finder roen i dagligdagen og skaber lidt tid til sig selv.


Det kan for eksempel være i form af korte ture hjem til venner eller i sommerhus. Her er det en god idé at have en praktisk weekendseng med sig, som nemt kan slås ud så barnet har et sikkert og behageligt sted at sove.


Klapvogn 

Hvad enten der er tale om ture ved sommerhuset eller hverdagsture i parker, i supermarkeder og på stier, så er en klapvogn en rigtig god investering til når barnet er stort nok til at kunne sidde oprejst af sig selv. En klapvogn fylder nemlig ikke lige så meget som en barnevogn. Den kan nemt klappes sammen og pakkes ind i bilen eller bæres op og ned ad trapperne, hvis man bor i lejlighed.


Der er mange ting, der både kan være nødvendig og praktiske at investere i, når man får et nyt lille familiemedlem. En puslepude, weekendseng og klapvogn er blot tre ting der er værd at overveje.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.