Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Når man køber et hus, er det i de fleste tilfælde for at bo i det i en længere årrække. Det er en stor og vigtig beslutning, man skal træffe, og den er også dyr. Så det skal helst være et hus man bliver glad for at bo i. Derfor er det også vigtigt at få den rigtige rådgivning, så det ikke pludselig viser sig, at man har overset nogle detaljer, der kan få negativ betydning for ens trivsel i huset. Der er her boligadvokaten kommer ind i billedet. Læs med her og få at vide hvorfor.
Få en boligadvokat som rådgiver
Traditionelt vil der ofte være en ejendomsmægler engageret i salget af en ejendom. En ejendomsmægler er imidlertid sælgerens rådgiver og må ifølge loven ikke også rådgive køberen. Derfor står køberne uden en rådgiver, medmindre de kontakter en boligadvokat og derigennem får den nødvendige sparring.
Læs eventuelt mere Hos Hviidadvokater.dk på https://hviidadvokater.dk/boligadvokat/
Boligadvokaten vurderer ejendommens pris
Det en boligadvokat for eksempel tilbyder at hjælpe med er råd og vejledning i forbindelse med prisen på ejendommen. Her vil boligadvokaten gå ind og vurdere om prisen er fastsat rigtigt i forhold til markedet og ejendommens beliggenhed. Hvis advokaten vurderer, at prisen er for højt sat, vil det naturligvis være et af forhandlingsparametrene, når handlen skal i hus.
Få hjælp til en fornuftig finansiering
Boligadvokaten vil ligeledes rådgive køber i forhold til finansiering og sikre, at der bliver tale om en finansiering, der er fornuftig både med god rente og god kurssikring. En anden vigtig ting, som en boligadvokat tager sig af, er at læse købskontrakten igennem samt salgsopstilling og ejendomsdatarapport. Advokaten kigger også på de forbrugsafhængige udgifter og anvendelsesudgifterne og vurderer om det hele ser fornuftigt ud.
Vær sikker på at gøre en god handel
I det hele taget vil boligadvokaten sikre sig at køberen ikke gør en dårlig handel. Det er for eksempel ved at undersøge ejendommens fejl og mangler, ved at granske alle dokumenter og sørge for at køber ikke risikerer at blive snydt eller kommer til at betale mere end nødvendigt. Boligadvokaten kigger naturligvis også på eventuelle hæftelser eller servitutter, der kan være i forbindelse med skødet. Til tider kan der være tvivl om, hvor skellet går mod naboejendommen. Det er også vigtigt at vide, om man har lov at bygge til, og om der foregår nogle former for offentlig færdsel på matriklen.
Boligadvokaten kan varetage forhandlingen
Når handlen skal i hus kan det anbefales at gøre brug af en boligadvokat som forhandlingspartner. Advokaten har viden om tilstandsrapporten, el-rapporten mv. og kan via sin erfaring på området komme med de rigtige argumenter for en lavere pris. Han eller hun er heller ikke følelsesmæssigt involveret i handlen sådan som køberen selv er. Det gør det lettere at bevare roen og stille krav.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Om Annoncørbetalt indhold
Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.
Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.
Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.
Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.