Annoncørbetalt indhold

Danske turister kan snart tage på ferie i USA igen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du én af dem der har gået og ærgret dig over at de ikke har ville lukke op for turister i USA pga. pandemien, så er du langt fra den eneste. Men nu er ventetiden ved at lakke mod enden.


Husk de gængse regler der er for indrejse til USA

USA har meldt ud at danskere og andre europæere snart kan få lov til at rejse ind i USA igen, fordi der er ved at være tilstrækkelig kontrol over pandemien i USA. Det vil altså sige at hvis alt går som planlagt, så kan du hoppe på det første fly til USA i november 2021.

Det er dog vigtigt at huske at der stadig er nogle ting der skal sørges for, når du ønsker at rejse ind og opholde dig i USA. Det er regler som allerede eksisterede inden pandemien og det er selvfølgelig det der vedrører din rejsetilladelse, også kaldet dit ESTA.


Få din digitale rejsetilladelse som dansk statsborger

ESTA er din digitale rejsetilladelse som du skal søge om at få, før at du kan rejse ind i USA. Rejsetilladelsen skal godkendes før rejsen og kan ses som dit alternativ til et visum, men fordi at Danmark er et af de lande som USA har lavet aftale om at være et visumfrit land i forhold til USA, så kan du altså nøjes med et ESTA. Der er nogle få undtagelser for at du kan få en digital rejsetilladelse som dansk statsborger, men det er de færreste der kommer omkring disse.

Når du får en godkendt rejsetilladelse til at kunne rejse ind i USA, så kan du opholde dig i USA i op til 90 dage. Dette anses som en rimelig periode for turister og det er da også de færreste der har et ønske om at være i USA i en længere periode end dette når det er med ferie som formål.


Dit ESTA er gyldigt i 2 år medmindre dit pas udløber inden

Du skal selvfølgelig også sørge for at du har et gyldigt pas og hvis dit pas er gyldigt i mere end 2 år, så kan du måske få mere ud af dit ESTA end den ene tur, som du vil afsted på i første omgang. Du kan nemlig sagtens rejse på det samme ESTA indenfor den 2-årige periode som det er gyldigt.

Her er det bare vigtigt at du sørger for at dit pas ikke fornyes i mellemtiden, da dit ESTA bliver registreret på dit pasnummer og dette nummer vil være et andet, hvis passet fornyes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.