Annoncørbetalt indhold

Den store guide til at købe en kontinentalseng i 2021

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er 2021 året, hvor du skal prioritere din søvn og gøre, hvad du kan for at vågne op frisk og veludhvilet? Hvis svaret er ja, har du måske allerede gjort dig nogle tanker om, hvordan du kan give dig selv de bedst mulige forudsætninger for den gode og dybe søvn.


Noget, som du sandsynligvis allerede har overvejet, er, om du skal anskaffe dig en ny seng. En god seng er nemlig alfa og omega for søvnen. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken type seng det skal være, men en seng, som du med fordel kan overveje, er kontinentalsengen.


Hvorfor vælge kontinentalsengen?

Kontinentalsengen er en populær sengetype, og dette er ikke tilfældigt. Den kan nemlig give din krop en fantastisk støtte og sikrer dig en komfort, som er i top. Dette skyldes, at sengen består af hele tre forskellige madraslag, som hver især spiller en vigtig rolle.


Som fundament har kontinentalsengen en boksmadras, og derefter kommer det midterste lag, som er en springmadras. Springmadrassens funktion er at give en god støtte. Det øverste lag i kontinentalsengen er topmadrassen, som skal sørge for komforten.


Vælg den rigtige størrelse

Når det kommer til valg af seng, er det en god idé at tage stilling til, hvilken størrelse du foretrækker, og hvad du har behov for.

En størrelse, som er ekstremt populær, er en kontinentalseng 180x200. Der er her tale om en dobbeltseng, som giver rigeligt plads til begge parter, hvis I er to om at dele den. Hvis du sover alene, kan det være, at du hellere vil have en enkeltmandsseng for at spare gulvplads, selvom en dobbeltseng stadig også kan være et godt valg.


Det er også muligt at finde kontinentalsenge med ekstra længde, hvilket kan være oplagt, hvis du eller din partner er høje og gerne vil være fri for at kunne mærke sengekanten.


Find det rette udtryk

Det er ikke nogen udfordring at finde en kontinentalseng i et lækkert design, og det er faktisk en sengetype, der generelt fremstår eksklusiv og stilet med et robust udtryk.


Der er mange forskellige muligheder i forhold til kontinentalsengenes design, og du kan dermed finde én, der passer til indretningsstilen i netop dit soveværelse.


Uanset om du gerne vil have en helt enkel og minimalistisk seng i grå, eller om du er mere til en smuk seng i blå velour, vil der være noget for dig. Du behøver med andre ord ikke at gå på kompromis, når det kommer til designet på din kontinentalseng.


Gå efter kvalitet

Det er altid en god idé at prioritere et højt kvalitetsniveau, når du skal have en ny seng. Din seng skal nemlig kunne sikre dig en god nattesøvn i mange år frem, og derfor er der ingen grund til at vælge én, der ikke lever op til dine krav, præferencer og ønsker.


En seng kan ses som en investering, og hvis du vælger en ordentlig én, vil du ikke skulle ud at købe en ny de næste mange år, fordi den stadig vil kunne give din søvn de optimale forudsætninger.


Hvad med en seng med opbevaring?

Hvis du ikke har helt vildt meget plads i dit soveværelse, vil du sikkert gerne udnytte hver eneste kvadratmeter mest muligt. I sådanne tilfælde kan en kontinentalseng med opbevaring være et oplagt valg, da den giver dig mulighed for at udnytte sengens størrelse på en praktisk og smart måde.


Du kan for eksempel overveje en kontinentalseng med et opbevaringsrum under madrassen. Her vil du kun bemærke opbevaringsrummet, når du har brug for det, og det er dermed en god og diskret opbevaringsløsning, der blandt andet egner sig til opbevaring af lagner og sengetøj, som du ikke skal finde frem hver dag.


Find en seng, der passer til dit budget

Sengen er som udgangspunkt et dyrt møbel, og derfor er det heldigt, at det kun er en sjælden gang imellem, at vi har brug for en ny seng.


Når du skal ud at købe din kontinentalseng, vil du sikkert gerne finde én, der har en overkommelig pris, men som samtidig har en kvalitet, der er i top. Dette kan heldigvis godt lade sig gøre, da der er flere kontinentalsenge, som ikke koster mere end højst nødvendigt, og som stadig har en god kvalitet, et flot design og en skøn komfort.


Der vil selvfølgelig også tit være en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men det er dog slet ikke ensbetydende med, at en billig kontinentalseng ikke kan være god. Du kan med fordel holde øje med gode tilbud og udsalg, hvis du gerne vil gøre et godt kup og spare lidt penge på din nye seng.


Kombinér sengen med dejlige dyner og puder

Selvom sengen i sig selv spiller en enorm rolle for kvaliteten af din søvn, er der også andre ting, der er afgørende. Det er for eksempel vigtigt at sørge for, at dine puder giver din nakke en god støtte og har en hårdhed, der passer til dig. Med dynen er det blandt andet en god idé at vælge ud fra din kropstemperatur og årstiden, så du hverken kommer til at svede eller fryse.


Hvis du er klar til at gå en masse gode nætter i møde, kan du allerede nu gå på udkig efter din nye kontinentalseng. På den måde kan du inden længe forbedre dine forudsætninger for at sove godt og for at vågne op veludhvilet og fyldt med overskud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.