Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du få skrevet et testamente

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er et uundgåeligt faktum, at du en dag ikke vil være her mere. Hvis du er som de fleste mennesker, vil du også efterlade nogle aktiver, når du engang skal herfra. Det kan være alt fra dit hjem i Lemvig til mindre, personlige genstande.

Hvis du gerne vil have indflydelse på, hvem der arver hvad efter dig, bør du skrive et testamente. Her har du nemlig mulighed for at tilkendegive din sidste vilje. Det er en god måde at sikre dine efterladte på, ligesom det også kan forhindre en eventuel arvestrid. Læs med videre, hvis du vil vide mere om testamenter.

Få en uddannet jurist til at skrive dit testamente

Rent juridisk er testamenter lidt af en gråzone. Der er nemlig ikke nogen lovkrav til, hvordan testamentet skal udformes. Det betyder derfor også, at du i teorien blot kan nedskrive dit testamente på et stykke papir og lægge det i din skuffe. I teorien skulle det testamente være ligeså gyldigt, som et testamente der er udarbejdet af en jurist.

I virkeligheden forholder det sig dog anderledes. Det er svært at bevise, at testamentet i skuffen også er skrevet af dig. Det betyder derfor, at dine efterladte kan bestride testamentet. Hvis testamentet bliver bestridt, kan det blive erklæret ugyldigt. I så fald bliver din sidste vilje ikke efterlevet. Derfor er det en god idé at lade en jurist udarbejde dit testamente, så det ikke bliver erklæret ugyldigt senere.

Et testamente behøves ikke være dyrt

Måske tænker du allerede nu, at det lyder frygteligt dyrt med et testamente. Men det behøves det faktisk ikke være.

Du kan nemlig finde nogle firmaer, der kan udarbejde et testamente til en ganske fornuftig pris – også efter vestjyske standarder. Hvis du leder efter et sådant firma, kan du med fordel besøge denne side.

Sørg for, at virksomheden er forsikret

Der sker fejl i alle brancher. Her er juristbranchen desværre heller ikke undtaget. Derfor bør du også vælge et firma, der er forsikret. Når firmaet er forsikret, kan dine efterladte blive kompenseret økonomisk, hvis der er fejl i testamentet.

Det er heldigvis sjældent, at forsikringen bliver brugt, men det giver dig en stor tryghed i forhold til at sikre dine efterladte. Vælg derfor en virksomhed med en fornuftig forsikringsordning. Tak fordi du læste ovenstående artikel. Tak fordi du læste ovenstående artikel. Vi håber, det var nyttigt for dig som læser, og vi håber at se dig tilbage på denne side meget snart..

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.