Annoncørbetalt indhold

Derfor er godt fodtøj vigtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du til tider i tvivl om, hvorvidt dine sko rent faktisk passer? Om de er for bløde eller for hårde, eller om de kommer til at skave? Du er måske også typen der engang imellem kommer til at vægte design frem for komfort - i så fald, kan du læse med her i artiklen, hvor du ikke kun introduceres til populære outdoor brands som Fjällräven og Teva, men hvor du også får nogle ting du skal være opmærksom på, når du køber sko.

Fjällräven

Fjällräven har i mange år været kendt som en producent af slidstærke kvalitetsprodukter med god funktionalitet. Fjällrävens produkter er kendt af de fleste som elskede klassikere, særligt deres rygsække, skovmandsskjorter eller udendørsbukser vækker genklang hos de fleste. Fjällrävens produkter går ofte i arv, fordi de er så slidstærke, hvilket også er med til at gøre miljøbelastningen mindre. Noget af det eneste, som Fjällräven ikke sælger, er fodtøj. Men ikke desto mindre, er slidstærkt og funktionelt overtøj også rigtig vigtigt, og det kan anbefales at kombinere sit fodtøj med praktisk overtøj.

Teva

Teva fremstiller behagelige og funktionelle sandaler, som ikke kun er praktiske, men som også er pæne i designet. Det er et amerikansk mærke fra 1984, og alle deres sko er både lavet til det praktiske, det festlige, en tur til stranden, vandreturen og mange andre lokationer. Teva anser egentlig deres sandaler som sportssandaler, der skal vække kundernes lyst til aktivitet og eventyr. Så hvis du er aktiv og elsker at være udendørs, er Teva helt klart et mærke for dig. De scorer ligeledes højt på komfort.

Undgå for stramme sko 

Sko, du hurtigt kan stikke foden i, såsom badesandaler, chelsea boots eller lignende, sidder ofte for løst på foden. Selvom det er bekvemt, at skoen er nem at tage af og på, så kan for løse sko resultere i, at du får nedgroede negle og skæve tæer, fordi foden rutsjer for meget frem og tilbage. Derfor er en sko med velcro eller snørebåndslukning at foretrække, så du kan justere hvor stramme de er. Dette er altså endnu en årsag til, at investere i et par sko fra Teva.

Åndbarhed er vigtigt

Når du har fundet en sko, hvor du kan justere hvor stramme de er, er det efterfølgende en god idé at kigge på, hvilket materiale skoen er lavet af. Åndbare materialer kendes blandt andet som Gore-Tex eller læder, der modsat flere syntetiske materialer ikke forhindrer foden i at ånde gennem skoen. Dette er relevant for at undgå fodsvamp, og samtidig mindsker det risikoen for både svamp og vabler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.