Annoncørbetalt indhold

Det skrivende sprog er vigtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skrevet sprog, grammatik og vendinger er en stor del af de fleste danskeres liv. Det omhandler dagligdagen, hvad end du bruger det på arbejdet, i privaten eller på studiet. Det skriftlige sprog er vigtigt i 2021, hvor mange bl.a. kommunikerer gennem de sociale medier. Derfor er det godt at have styr på.

Det skriftlige sprog er dog vigtigere i bestemte sammenhæng, såsom studiet, arbejdet og andre professionelle sammenhæng. Så er lige meget om du har en stavefejl eller to, når du skriver med din bedste ven på en SMS.


Arbejdet - Dit professionelle udtryk

I erhvervsverdenen spiller det skriftlige sprog en stor rolle. Det er vel 50/50 % sammen med det det talende sprog. Generelt er sproget utrolig vigtigt for en virksomhed uanset hvad. Sproget er nemlig med til at danne virksomhedens image og brand til omverdenen. Derfor er det vigtigt, at kommunikere korrekt. Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan kommunikere til interessenter af virksomheden.

Problemet med tekstarbejde, kan ofte være sværhedsgraden i det. Du skal skrive varieret, grammatisk korrekt osv. - Ja, generelt skal du have mange ting in mente, når du skriver. Dette kan besværliggøre opgaven. Derfor tyer mange til ekstern hjælp i form af et professionelt oversættelsesbureau. De kan hjælpe med at gøre dit skriftlige arbejde professionelt. Du vælger selv, hvor meget du skriver. Så retter de det enten til, ellers kan de også ordne hele teksten.

Det kan f.eks. være i forbindelse med rapporter, produktbeskrivelser, tekster til hjemmeside, pressemeddelelser eller nyhedsmails. På den måde sikrer du dig et godt resultat, hvor budskabet bliver leveret ud lige præcis, som du ønsker det.


Studiet - Den sidste hånd på dit mesterværk

Skal du snart afslutte din uddannelse, eller sidder måske ovenikøbet, og er i gang med afslutningen? Så trænger dit arbejde måske til et grammatisk syn. I forbindelse med større opgaver, som man bliver stillet på et gymnasium eller på universitetet, er det altid godt at læse opgaver igennem. Det er samtidig altid den sidste del af processen, som også kan være den hårdeste. Nu har man endelig kæmpet så lang tid, og man er så tæt på at være i mål. Problemet er bare simpelt: Det er kedeligste, som der mangler.

Derfor kan det være en rigtig god investering at få et professionelt sæt øjne, til at læse din opgave eller afhandling igennem, inden du afleverer.

Sidder du med de helt store opgaver, kan det samtidig være svært at læse korrektur, fordi man simpelthen ender med at stirre sig blindt på opgaven. Når du har været begravet i en opgave af større karakter, er det altid en god idé at få andre til at kigge på opgaven. De bringer bare et frisk syn på opgaven, som den muligvis ville have godt af.

Hvis det grammatiske og sproglige i opgaven lever op til forventningerne hos censor og underviser, kan du være heldig at stige en hel karakter mens en dårlig sproglig og grammatisk opgave, kan give et faldt i opgaven. Derfor er det skriftlige rigtig vigtigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.