Annoncørbetalt indhold

Disse gør-det-selv projekter kan du klare henover vinteren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når dagene bliver kortere og mørkere, og de fleste bruger mere tid i hjemmet, kan det være godt at have et projekt at bruge tiden på. Danskerne har i de seneste år kastet sig ud i flere og flere renovations projekter, og det ser ud til at være en trend der er kommet for at blive, specielt i lyset af Corona-krisen, der har sat en stopper for mange andre fritidsaktiviteter. Måske trænger køkkenet til et lag maling, eller bordet til en gang olie. Det kan også være at du vil lægge nye fliser ned i haven. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Læs videre for at få inspiration til gør-det-selv projekter du kan kaste dig ud i denne vinter.


Udendørs makeover

Hvis du ikke har noget imod at arbejde udenfor om vinteren kan du give dig i kast med en lang række projekter omkring huset. Projekter som havearbejde kan være svært i de kolde måneder hvis jorden er frossen, men mere overfladiske opgaver som maling, anlægning af højbed og stier, samt generel vedligeholdelse, kan laves året rundt. Hvis du for eksempel vil bygge en sandkasse til børnene, eller give indkørslen en makeover ved at fylde den med et friskt lag grus eller granit kan du besøge Sandshoppen for at finde materialerne til dit næste projekt. Her findes også vejledning til materialer, mængder og brug.


Sving malerpenslen 

Et indendørs projekt du let kan gå i gang med er at male. Dette kræver ikke stort udstyr, tunge materialer eller godt vejr, og kan være perfekt til en regnvejrsdag eller en weekend, hvor du alligevel havde planer om at blive indendørs. En god ide er at tage ét rum ad gangen så projektet er overskueligt, og så kan du selv kan styre hvilke og hvor mange vægge, der skal males i denne omgang. Et friskt lag maling gør underværker for dit hjem og kan give rummene en opfriskning og nyt liv. Måske kan du endda kaste dig ud i sjove farver eller kontrast-vægge.


Frisk møblerne op

Et sidste bud på vinterens gør-det-selv projekter er, at give nyt liv til gamle møbler. Et lag olie, maling eller en slibning kan gøre underværker for møbler, der måske er kommet til at se trætte og kedelig ud med årenes løb, eller som har stået gemt væk i kælderen. Det er dog vigtigt at undersøge hvordan du skal behandle gamle møbler, specielt af træ, og finde ud af hvordan de skal behandles før og efter maling eller slibning. Hvis du har et gammelt teak træs møbel kan du for eksempel give det et lag olie, så de flotte toner i træet virkelig træder i kraft, men husk at læse vejledningen på bøtten grundigt, så du ikke ødelægger træet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.