Annoncørbetalt indhold

Et ideelt sted at træffe vigtige beslutninger

Tornøes Hotel i Kerteminde er et oplagt sted at holde møder. Både indvendigt på hotellet og udvendigt i området bliver man mødt af smukke og inspirerende omgivelser.

Et stænk af Matador tilsat en anelse Morten Korch-idyl og det hele præsenteret i en moderne og nyrenoveret udgave.

At træde ind på Tornøes Hotel i Kerteminde er en oplevelse i sig selv. Klassiske møbler, K. A. Borchsenius-kunst på væggene og udsigt til en smuk renæssancehavn.

Det er hjemlige og hyggelig rammer, som man finder dem bedst, på det mere end 150 år gamle hotel i hjertet af den nordøstfynske by.

Beliggenheden gør hotellet ideelt som mødested for både private, der ønsker et ophold med fuldt blus på forkælelse og for virksomheder, der brug for omgivelser, hvor der er ro og plads til at træffe vigtige beslutninger.

Med en omfattende opgradering af mødefaciliteterne med nye møbler, gulve og lyd- og billedudstyr er hotellet gearet til at kunne imødekomme efterspørgslen fra erhvervslivet.

“Det betyder, at vi kan klare alt fra små dagsmøder til større møder med op til 150 personer. Vi henvender os bredt og til hele landet, fordi vi ligger så centralt placeret lige midt i Danmark med bare 10 minutters kørsel til motorvejen,” fortæller direktør og ejer Ulrich Birkerod Frandsen.

Rum til refleksion

Med en unik beliggenhed hvor skov, vand, strand og by mødes er det samtidig et oplagt sted at træffe svære beslutninger eller afholde samtaler af forskellige karakter i inspirerende omgivelser.

Mange gæster benytter netop også mulighed for en “walk and talk” i det billedskønne nærområde, hvor powerpoint og storskærm kan skiftes ud med frisk luft og smuk natur.

“Vi føler virkelig, at vi kan være med til at gøre en forskel med vores rammer. Folk føler sig tilpasse her og kan finde rum til at reflektere. Både i den smukke natur og inden for i de hyggelige rammer. Og så er området jo kendt for et fantastisk lys. Det er også derfor, at man kalder det for Fyns svar på Skagen,” fortæller Ulrich Birkerod Frandsen.

Velhaverne rykkede ind

Tornøes Hotel er opkaldt efter Wentzel Tornøe, der købte ejendomme tilbage i 1862 og i 1865 fik gæstgiverborgerskab. Dermed var hotellet en realitet.

I årtierne, der fulgte, udviklede det sig til en stor fornøjelse for landets velhavere at tage på badeferier til de idylliske danske kystbyer.

Det var netop tilfældet med Tornøes Hotel, hvor etatsråd Emil Kiørboe i 1880 indlogerede sig med hustru, børn og barnepige i en hel måned med kost, logi og masser af badeture for, hvad der i dag svarer til en gennemsnitlig månedsløn.

Hotelejeren Wentzel Tornøe havde i øvrigt titel af byrådsmedlem, kgl. vejer og måler, skibsmægler, kammerråd og på et tidspunkt altså også hotelejer. Sidstnævnte titel beholdt han i 38 år.

I 1986 overtog Charlotte Frandsen og Morten Birkerod, Ulrich Birkerod Frandsens forældre, hotellet, og de har gennem årene løbende sat hotellet i stand, så det i dag fremstå i særdeles nyt og pænt.

Senest er der blevet bygget 21 helt nye værelser, så hotellet i dag rummer 59 værelser samlet set.

God mad og egen øl

Der er altså gode muligheder for overnatning i de smukke rum uanset om dagen har budt på mødeaktivitet eller oplevelser i området omkring.

Samtidig tilbyder hotellet også spændende gastronomi i restauranten, der har både et klassisk snit og samtidig tilpasser menuerne til de råvarer, der er aktuelle for sæsonen.

Og så gør det ikke noget, at maden kan indtages med en pragtfuld udsigt over Kerteminde Fjord og den tilhørende havn.

Tornøes Hotel er samtidig det første hotel i Danmark med eget ølbryggeri. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod købte i 1984 en gård lidt uden for Kerteminde, og her havde der i tidligere tider været tradition for ølbrygning.

Den tradition genoptog parret, så man i 2007 kunne servere de første øl fra eget bryghus på hotellet. Vil man gerne følge ølbrygningen fra nærmeste hold, så er der gode muligheder for det på en af de rundvisninger, som holdes på bryggeriet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.