Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
En by, der sviner, er ikke rar at være i. Det er ikke rart at se på affald, hvor end man går, og de sundhedsfaglige aspekter i det er heller ikke rare at forholde sig til. Heldigvis bader vi ikke i affald i Lemvig. Vi er faktisk relativt gode til at sørge for, at her er rent og pænt. Vi kan dog altid blive bedre, og der er nogle simple ting, som alle kan praktisere.
Den allerbedste metode til at få skrald ud af bybilledet på er simpelthen ved at smide det ud. Skraldespande er vores bedste ven på dette punkt, da de sørger for, at byen skrald kommer det rigtige sted hen, i stedet for at det ligger og flyder på jorden.
Problemet er, at vi måske ikke har nok affaldsspande og skraldespande i Lemvig og omegn. Der er selvfølgelig en række skraldespande, som er til at finde i bybilledet, men hvis nu vi havde endnu flere, ville det højst sandsynligt resultere i mindre affald i bybilledet.
Vi skal alle hjælpe hinanden
Vi kan se i vores store byer, at der konstant bliver sat penge af til at fjerne skrald fra bybilledet. Selvom vi i Lemvig ikke er en del af de fire store byer, tegner det alligevel et billede af, hvordan det generelt står til i Danmark – og dermed desværre også Lemvig. Det kan være svært som ene mand, eller endda for kommunen, at gøre en forskel helt alene.
Hvis nu vi løfter i samlet flok, og alle gør en lille indsats, vil det blive betydeligt nemmere at holde byen ren. Men hvad kan du selv gøre? Det undrer du dig måske over, og nu skal du høre. Få din gade, din vej, din nabo eller et andet fællesskab med på, at I sammen køber en affaldsbeholder. Dette vil ikke kun resultere i, at der kommer mindre skrald tæt på din ejendom. Det vil også betyde, at byen generelt ville blive renere.
Udendørs skraldespande kan heldigvis holde til ret meget, så der er ingen grund til at være bange for, at vinden eventuelt skulle komme til at sprede affaldet, når først det ligger i den nyindkøbte affaldsbeholder.
Informér kommunen om manglende skraldespande
Hvis købet af skraldespande ikke lige umiddelbart tiltaler dig, har du alligevel en mulighed for at gøre en indsats. Hvis du lægger mærke til områder, hvor der ligger en del affald, kan du tage fat i din kommune og fortælle dem om problemet. Selvom det kunne være fantastisk, ser kommunen ikke nødvendigvis alt, og derfor kan du fungere som en hjælpende hånd.
Det kan være, at du ringer og siger, at der ligger en del affald på fodboldbanen, eller at du foreslår at få opstillet affaldsspande til indendørs brug på de forskellige samlingssteder i kommunen. Det vigtigste, vi skal huske på, er, at det giver mere, hvis vi alle gør lidt, end hvis få gør meget. Sammen kan vi bare gøre mere, og det bliver vi nødt til at forholde os til.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Om Annoncørbetalt indhold
Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.
Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.
Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.
Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.