Annoncørbetalt indhold

Få det perfekte udstyr til dit næste event eller fest

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du stable et større event på benene, holde en koncert eller bruge professionelt udstyr til foto- og videooptagelser? Så er det afgørende at du har styr på det tekniske såsom lys, stativer og andre effekter som røgmaskiner, da det ofte er hvad der er med til at skabe den gode stemning og den sjove eller helt specielle oplevelse. Læs videre for at lær mere om hvordan du får det helt rigtige udstyr til det næste event.


Vælg den rigtige leverandør

Når det kommer til teknisk udstyr som lamper og andre lyskilder, rigging og stativer er det vigtigt at finde en leverandør, der har stor erfaring og et bredt udvalg af produkter. Det finder du hos lightpartner, der har leveret udstyr til teatre, events og til tv-branchen i årevis og har et team af dygtige og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos lightpartner kan du uden tvivl finde lige netop det udstyr du har brug for til alt fra fotostudiet, gymnasiefesten eller havefesten til større events som koncerter og teaterstykker. Med valget af en god leverandør kan dine events, både store og små, forløbe lidt mere gnidningsfrit, fordi du ved, at der er styr på det vigtigste udstyr og dets kvalitet.


Typen af udstyr afhænger af eventet 

For at få det perfekte udstyr til dit næste event er det også vigtigt at sætte dig ind i, hvad du har brug for. Udstyret afhænger nemlig af eventet, dets størrelse og hvorvidt det er udendørs eller indendørs. Skal du for eksempel sætte udstyr op til et teaterstykke eller en koncert hvor der ikke er meget plads er batteri lamper et godt valg. Her slipper du nemlig for ledninger der fylder og kan være i vejen for deltagerne og teknikere ved eventet. Lamperne egner sig også specielt godt til udendørs events, hvor der ofte ikke er en strømkilde i nærheden. Tænk derfor over typen af events før du skaffer udstyret.


Søg rådgivning 

Som en del af planlægningen omkring et event kan der også sagtens opstå tekniske problemer eller andre praktiske problematikker, der kræver lidt ekstra hjælp. Vær derfor ikke bange for at søge rådgivning hos din leverandør eller hos andre professionelle, der kan vejlede dig i hvordan udstyret skal sættes op, styres, og sikres. På den måde undgår du uheld og tekniske fejl og sikrer dig, at du ved hvad du laver når du skal gøre klar til dit næste event.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.