Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til regnskabet i din virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mangler du en medarbejder til at klare regnskabet i din virksomhed? Hvis dette er tilfældet, kan det være en stor fordel at få en vikar til regnskabet ud – i stedet for at ansætte en medarbejder fast. Desuden er det langt mere sikkert at leje en medarbejder til dette formål i stedet for at benytte et traditionelt vikarbureau, som flere gør.

Tilpasset dine behov

Med vikar regnskab er det naturligvis tilpasset dine behov. Hvis du mangler en medarbejder fuld tid, kan dette sagtens lade sig gøre. Hvis du omvendt kun mangler en vikar nogle dage om ugen eller måneden, er dette tillige en mulighed, man kan benytte sig af. Det er nemlig essentielt, at vikaren tilpasses din og virksomhedens behov, hvorfor du selvfølgelig også kun skal betale for de faktiske timer, som vikaren i regnskabet hjælper til i din virksomhed. Desuden slipper du ligeledes for at tænke på større omkostninger i form af pension, ferie, sygdom og uddannelser, der følger med, hvis man ansætter en medarbejder fast til disse ting. Dette er således tillige en fordel, som følger med. På hjemmesiden kan du se en kort video af en medarbejder, som fortæller mere om fordelene ved denne mulighed.

Stor erfaring

Den medarbejder, som bliver sendt ud til jeres team, er naturligvis fortrolig med samtlige systemer, når det omhandler økonomi. Dette er selvfølgelig en klar fordel, idet der selvfølgelig ikke skal bruges tid på at sætte den givne person ind i systemer. Derfor er alle konsulenter, der er tilknyttet firmaet, bekendt med alt inden for bogføring, økonomi og regnskab. Der er forskellige profiler i databasen, som kan træde til, når der er behov for vikar til regnskab i din virksomhed – uanset om der er tale om årsafslutning, afstemninger, fakturering, skat, moms eller lignende, du måtte have brug for hjælp til at få klaret ordentligt.

Kontakt firmaet

Hvis du har brug for hjælp, er du således velkommen til at kontakte firmaet allerede i dag, så du hurtigst muligt kan få hjælp i din regnskabsafdeling. Inde på hjemmesiden kan du udfylde en kort formular med navn, virksomhed, e-mail og telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet. Desuden kan du i noten skrive, hvis du på forhånd ved, hvilken type medarbejder du søger som vikar til regnskabet i din virksomhed. Ellers kan du altid ringe til telefonnummeret, som står på hjemmesiden. Så hvis dette lyder som noget for dig, bør du tage et nærmere kig på dette.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.