Annoncørbetalt indhold

Fire øer i Italien, der er værd at besøge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Øer er helt særlige destinationer, hvis man vil opleve sol og strand. Hvad end det er i Caribien eller Sydasien, så har øer en helt særlig stemning. Her går tiden langsommere, og hvor end du kigger, er der utroligt smukt.

Italien er ikke så ofte tænkt på, når man siger ø-hop, men faktisk har Italien utroligt mange smukke øer, der er værd at besøge. De kan alle noget forskelligt, så der er her samlet fire eksempler på italienske øer, og hvad der gør dem unikke.

Ischia

Den lille vulkanø ligger lige uden for Amalfikysten og Napoli i det vestlige Syditalien. Det er et sted, der både benyttes af lokale turister og dem, der kommer langvejs fra. Den består af både strande, smuk natur og farverige, charmerende småbyer.

Specielt naturen gør øen til noget særligt på grund af dens mange varme kilder. Der er derfor mange, der tager til Ischia for at opleve øens mange muligheder for wellness. Kilderne udspringer naturligt fra vulkanerne og udskiller det specielle Ischia-mudder, som er rig på mineraler og siges at kunne lindre problemer med fordøjelsen.

Sicilien

Den største ø, som den store støvle sparker til, når man kigger på kortet, er Sicilien. Øens kultur adskiller sig markant fra resten af landet, fordi den har tilhørt mange forskellige herredømmer gennem tiden.

Øens kendte og aktive vulkan, Etna, gør jorden yderst frugtig, og man spiser således helt fantastisk på øen. Der er vinranker, olivenlunde og citronplantager, så langt øjet rækker, og det er derfor også muligt at tage ind til byerne og smage på de lokale specialiteter i smukke omgivelser.

Sicilien er derudover også kendt verden over for de mafiabosser, som i sin tid holdt til på øen, og man har derfor nu mulighed for at komme ind i de store konfiskerede villaer og opleve, hvordan mafiaen dengang væltede sig i rigdom.

Elba

Den lille ø er en perle ikke langt fra Pisa. Den er et genialt rejsemål, hvis man drømmer om hvide strande og azurblåt hav. Den er fyldt med små bugter, som gør, at man kan sidde nærmest isoleret og skue over havet, og særligt hvis man lejer en båd, får man mulighed for at opleve de skønheder, som lurer rundt om hjørnerne.

Øens historie er også speciel, da Elba er kendt for at være den ø, som Napoleon i sin tid var nødsaget til at bo på. Han boede på det store Villa dei Mulini, som i dag er åbent for turister. Det er ikke til at forstå, at han hellere ville drage i krig ved Waterloo end at blive på den smukke og frodige ø.

Der findes mange flere unikke øer i det italienske hav, men her er i hvert fald et udpluk af, hvad de forskellige øer har at byde på, som man ikke finder andre steder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.