Annoncørbetalt indhold

Flere og flere vælger at energioptimere boligen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke kun i Lemvig, at danskerne tænker grønt og forsøger at omlægge livsstilen derefter. Flere og flere vælger således at gøre en række tiltag for at energioptimere boligen. Her er, hvordan du gør det.

Grøn omstilling er ikke blevet mindre aktuelt i løbet af de senere år, og det kommer det nok heller ikke til at blive fremover. Med klimaforandringer og lignende store omvæltninger bliver det nemlig kun vigtigere at tænke i energioptimerende løsninger.


Dén er borgerne i Lemvig helt med på. I mange dele af landet bliver det mere og mere populært at indstille varmepumpe og/eller solcelleanlæg for at nedsætte CO2-aftrykket.


Læs med her, eller læs mere på easygreen.dk, for at blive endnu klogere på energioptimering af din bolig.

Varmepumpens vidundere

En varmepumpe er en rigtig smart og energibesparende løsning. Den “genbruger” energien fra luften udenfor eller varmen i jorden, og giver dig således en opvarmet bolig. Godt nok bruger varmepumpen elektricitet, men den er stadig langt billigere end eksempelvis elradiatorer. Derfor er det også en populær løsning, når det kommer til energioptimering af boligen.


Varmepumper fås i øvrigt i tre varianter, nemlig luft-til-luft-varmepumper, luft-til-vand-varmepumper og varmepumper til jordvarme. Der er altså rig mulighed for at finde et godt match til dig og dit behov.

Nyd solen døgnet rundt med solceller

Udover varmepumper er solcelleanlæg også et populært tiltag, når det kommer til at gøre boligen mere energivenlig. Det er en oplagt måde, hvorpå du kan nedsætte dit CO2-udslip, samt spare på varmen og pengene. Og det er der altså mange gode grunde til i dag!


Faktisk kan det også være lidt af en investering at tilføje et solcelleanlæg til din bolig. Der er nemlig mange, der kigger efter bæredygtige byggerier, når de er på boligjagt. Din bolig kan således blive mere værd, og mere attraktiv, hvis du sørger for at energioptimere den.

Start med en energioptimeringsrapport

Er du i tvivl om, hvad du kan gøre for at energioptimere din bolig, og hvordan du kan gøre det smartest og billigt? Så kan du med fordel starte med at få lavet en energioptimeringsrapport. Det kan du gøre på forskellige platforme online, og det er både nemt og hurtigt.


Der er nemlig ikke nogen, der siger, at det behøver at være svært at energioptimere. Tværtimod kan det være et spørgsmål om mindre ændringer, der dog vil gøre en stor forskel i det samlede billede - både for CO2-udslippet og regningerne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.