Annoncørbetalt indhold

Gode grunde til at investere i en Soundboks

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Musik er noget, der fylder utrolig meget i rigtig mange menneskers liv. Nogle nørder mere ud med musikken end andre, og nogle bruger væsentlig flere timer med musik omkring dem, men det laver ikke om på, at musik har et sted i vores alle sammens bevidsthed. Mange af os nyder at sætte musik på, når vi er alene, når vi er sammen med andre, eller når der virkelig skal festes løs. Og den slags kræver selvfølgelig en højtaler eller et anlæg. Traditionelt set var anlæg nogle klodsede størrelser, der havde en stationær position i et rum. Men i de sidste 5-10 år er højtalerne blevet mere transportable at have med at gøre. Samtidig er bluetooth-teknologi kommet til, hvilket gør det simplere og mere praktisk at opkoble enheder til diverse bluetooth-højttalere. Og måske er der én højtaler, der melder sig først på nethinden, når der bliver sagt bluetooth-højttaler.


Her tænker du nok på Soundboksen. Den danske opfindelse er en bærbar og trådløs højtaler med en overraskende styrke og lang batteritid. Den blev først meget populær på de danske festivaler og har siden taget både udlandet og de danske haver og fester med storm. Måske forbinder du en soundboks med fest, farver og gode tider? Eller også tænker du mere på larmende naboer, der forstyrrer din søvn? Men hvis du står i en situation, hvor du skal ud og købe dig en ny højttaler, så bør du bestemt stadig overveje Soundboksen. Den er meget mere end en kasse, de unge larmer med. Så for at gøre dig lidt klogere, så kommer her en lille liste over særdeles gode grunde til, at du bør overveje at investere i en Soundboks.


Lyden

Soundboks er meget mere end bare larm. Den er først og fremmest blevet så populær, fordi dens lyd er så solid. Den har en kraftig bas, der sætter gang i festen. Men endnu vigtigere, så har den en klar og tydelig diskant, der gør, at du kan tyde detaljer i dine yndlingssange både tæt på og langt fra.


Den er transportabel

Du kan sagtens få et anlæg eller en form for højttaler, der spiller lige så godt som en Soundboks på lyden. Men når det kommer til en transportabel højttaler, der samtidig har god lyd, så er der ikke meget, der slår Soundboks. Du kan tage både fest og hyggestunder med dig overalt.


Kan bruges i hjemmet

Sidst og måske vigtigst, så er en Soundboks mere end bare en party-starter. I sidste ende er det også bare en højttaler af god kvalitet, og her kan du også bruge den som dit primære anlæg i hjemmet, når du vil høre alt slags musik. Og hvis en fest melder sig på banen, så er det jo blot at smide den på ryggen og komme afsted.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.