Annoncørbetalt indhold

Håndsnedkererede løsninger til nye og gamle huse i Lemvig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Livet i Lemvig ved Nissum Bredning er et dejligt liv, det synes langt de fleste, der bor i området. Der er fiskeri og håndværk af mange slags, og landbruget klæder landskabet med de vidstrakte marker og grønne skel. Både sommer og vinter er der liv ved vandet, og byen har mange gode tilbud for både unge og gamle. Har man hus på disse kanter, som har lidt år på bagen, så overvejer man måske at opdatere køkken og bad til en mere tidssvarende stand, med smuk indretning.


I sådan en situation er der mange, der tager på boligmarked for at se hvad der er af elementer, som kan passe ind i et nyt køkken. Men mange bliver slemt skuffede, for langt fra alle huse i Lemvig passe til de moderne standardmål for køkkenelementer. Måske mangler der 20 cm eller også er der 30 cm for meget. Hvis man laver nyt køkken med sådanne elementer vil det altid komme til at se lidt hovsa-agtigt ud. Man klør sig i håret og tænker: der må findes en bedre løsning.


Lad en snedker komme til 

Det er ikke nemmere med badeværelserne. Men man kan vælge at få lavet et rigtigt snedker badeværelsesmøbel, der passer i størrelsen og fremhæver den rumfornemmelse som badeværelset er skabt til at give. Det kan faktisk stadig lade sig gøre den dag i dag. Og netop sådan en løsning vil muligvis også kunne redde situationen i køkkenet, hvor ingen elementer passer ind. Med hjælp fra dygtige snedkere kan man få skabt en indretning, der er skræddersyet til rummene.

Snedkerfirmaet HCI, der står bag hjemmesiden handcraftinterior.com, har netop specialiseret sig i at lave håndlavede skræddersyede møbler til det individuelle hjem. Firmaet bygger på et samarbejde mellem lettiske og danske snedkere, der har stor respekt for håndværket og traditionerne, men samtidigt har godt fat i det moderne. Det er et ungt firma, der sætter de gamle dyder højt, uden at gå på kompromis med moderniteten.


Lemvigs flotteste køkken 

Hvis man kigger på de mange skønne fotos på dette firmas hjemmeside, så vil man snart kunne se, at med hjælp fra dygtige snedkere, kunne man får det flotteste køkken langs Nissum Bredning. Det ville være et køkken man ville glæde sig over dagligt i mange, mange år fremover. Og venner og familie ville beundre det, når de var på besøg. Et håndsnedkereret køkken er et godt alternativ til standardelementer, der alligevel ikke passer.

Der er masser af inspiration at hente på HCI’s hjemmeside. Skal man også have skabt fornyelse på badeværelset, så kan man også finde eksempler på løsninger af dette problem. Der er stadig noget enestående flot over godt og solidt, klassisk håndværk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.