Annoncørbetalt indhold

Har du overvejet ferie på Fanø? Så læs med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bor du i Lemvig, har du sikkert allerede en ret god idé om, hvad den danske vestkyst byder på, hvad angår natur. For ikke nok med, at Nissum Bredning er stik mod nord – du kan også tage en smuttur til Thyborøn for virkelig at mærke kystklimaets friske briser, plante- og dyreliv. Er du glad nok for at have de omgivelser nær dig, men ønsker at slippe ud af de vante rammer, er Fanø oplagt at besøge.


Ferie i rolige omgivelser? Oplev Fanø

Nu skal du rejse et godt stykke sydpå for at komme til Esbjerg, hvorfra du kan tage færgen til Fanø, så det er ikke en dagstur, vi taler om. Ferie på Fanø er noget for dig, når du ikke er meget for at tage til landets store byer, men snarere ønsker et roligt ophold i overskuelige omgivelser. Fanø er sådan set nem at blive klog på: Du har Nordby mod nord, Sønderho mod syd, og så er der meget imellem.


Mød fannikkerne – og besøg smukke Sønderho

Oplev Fanø, hvis du ønsker en ferie, du kan bruge på at udforske, nyde livet i idylliske landsbyer og lære et stolt folkeslag at kende. Fannikkerne er kendt for at være et muntert og traditionsbundet folk, hvilket deres smukke, velvedligeholdte huse også vidner om. Sønderho er nok Fanøs smukkeste by og er absolut værd at tage på byvandring igennem. Bl.a. er der flere flotte, stråtækte huse i byen.


Cykl mellem Fanøs største byer

Nordby er dog den første by på Fanø, du stifter bekendtskab med, da det er her, du står af færgen. Her er der en skøn havn, hvor du får dit første møde med de friske briser, der kærtegner øen. Er du glad for at cykle, kan du faktisk rejse mellem såvel Nordby som Sønderho, Rindby Strand og Fanø Bad langs cykelstier. Og da øen kun har omtrent 15 km længde, når du hurtigt fra top til tå på cyklen.


Cykler du på mountainbike? Tag til Fanø Klitplantage

Cykler du mountainbike, er det i øvrigt oplagt at cykle den 7 km lange rute ved Fanø Klitplantage, så du både får pulsen op og ser skøn natur. Er du til sinds at rejse en masse kilometer på cykel, kan du evt. cykle mellem øens fem højeste klittoppe: Annedalsbjerg, Mosedalsbjerg, Klingebjerg, Pælebjerg og Kikkebjerg. Så du kan sagtens få en fysisk aktiv ferie på Fanø, men du kan nu også bare slappe af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.