Annoncørbetalt indhold

Hvordan finder man det hurtigste lån?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kommer aldrig belejligt, når man skal bruge penge man ikke har. Det kan derfor være at du er på udkig efter et hurtigt lån, men bare ikke ved hvordan man finder sådan et.

Du kan tage lån i banken og du tage lån på internettet


Der findes en ufattelig masse typer lån som man kan søge om at få. Der er det lån, som vi kender fra snyd i spillet Matador, hvor banken lige pludselig også kan låne en spiller nogle penge til at klare dagen og vejen. Banken er helt sikkert den største långiver vi kan støve op, men det er bare ikke altid at banken er helt så villig til at låne os pengene som vi håbede på.

Når banken siger nej, så er det de færreste personer der bare accepterer et nej og lader det ligge. Der er nemlig som med så meget andet altid mulighed for at finde løsninger på internettet. Dette gælder også i forhold til løsninger på lån. Der er selvfølgelig tale om de populære kviklån, som er hurtige og lette at søge om og man skal ikke engang møde op fysisk til noget møde.

Find de hurtigste kviklån på Tankpenge.dk, hvor du finder en hel oversigt over de muligheder du kan have ud over banklånet. Oversigten er en hjælp til dig, der ved at det kræver lidt ekstra af dig i forhold til at undersøge alle områder ved et lån, før du tager det.


Undersøg alle de vigtige informationer du får listet op

Det er ikke kun muligt at se på trustpilot og læse de anmeldelser en långiver har fået fra allerede eksisterende kunder. Du bliver, som med alle andre typer lån, nødt til at se på hvad renten bliver, hvad er der af gebyrer, hvor meget kan du låne, hvor gammel skal du være osv.

Med oversigten får du de vigtigste ting sat under lup på samme tid. Det gør det langt lettere at sortere fra og til, i forhold til hvad du kan acceptere og det er også her hvor du kan støve en oplysning op om, hvor hurtigt dette lån er for dig.

Der er kommet en forholdsvis ny lov om, at alle långivere skal kreditvurdere deres kommende kunder og der må ikke siges ja til at låne nogle penge til personer der er registreret i RKI. Denne lov er lavet for at hjælpe långivere der i desperation har tendens til at skrive under på hvad som helst for at finde en løsning på en opstået problemstilling.


Man kan blive afvist af alle långivere – også ved kviklån

Det kan være hårdt at blive afvist ved banken, men det er ikke en grund til at du helt bør undgå at søge om et lån der først. Du kan også blive afvist ved de hurtige onlinelån nu og når der kreditvurderes, er det stort set med samme kriterier om rådighedsbeløb, tidligere gæld mv., som når banken gennemgår din kreditvurdering.

Det vil altså sige at det er stort set samme portion afvisninger der foretages fra banken som når det er de onlinelån man kan tage og man er derfor langt fra sikret fra ikke at blive afvist alene ved at undgå banken og i stedet søge et kviklån online.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.