Annoncørbetalt indhold

I tvivl om hvilke kontorlokaler, du skal vælge? Her kan du læse mere om 2 gode muligheder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoret indhold

At vælge nogle gode rammer til et kontor eller en arbejdsplads i sin helhed kan for mange være en rigtig stor udfordring. Der er nemlig en masse forskellige muligheder, som gør det svært at vælge imellem de mange alternativer. 2 af de store dilemmaer, som rigtig mange virksomhedsejere står overfor, er om de skal vælge at investere i nogle lokaler, som de ejer, eller om man skal vælge at leje sig ind i nogle lokaler, så man blot betaler en månedlig husleje.


Der er nogle bestemte fordele forbundet med begge, men der er sågar også en del ulemper, så det kommer helt og holdent an på hvilken situation, som man står i. Hvis du vil blive klogere på, hvad der kunne give bedst mening for din specifikke situation, så kan du i denne artikel læse om, hvilke fordele, der er forbundet med begge former for kontorlokaler.


Leje er for de mindre virksomheder med fokus på udvikling

Fællesnævneren for alle de fordele, der er forbundet med at leje kontorlokaler, er, at det hele giver dig mere tid og fleksibilitet, som gør, at du kan bruge din tid og energi på at udvikle både medarbejdere og virksomhed. Der er nemlig ingen tvivl om, at der er utroligt mange ting, som man skal have styr på, når man skal have et kontorlokale, og alle disse ting, vil der normalt allerede være styr på, når du vælger at benytte et lejemål. De største fordele er:


·        Inkluderede services såsom internet, rengøring, kantine, mødelokaler, konferencelokaler.

·        Faste månedlige omkostninger, som du kan planlægge budget efter

·        Stor fleksibilitet, så man nemt og hurtigt kan flytte lokaler

·        Der vil typisk være flere virksomheder, som lejer sig ind i samme område, som man kan vidensdele med


Ved at leje sig ind i et kontorfællesskab kan man altså spare en masse tid, som man kan bruge på ting, der giver virksomheden værdi, samtidig med at man kan planlægge et budget efter nogle faste månedlige omkostninger. Desuden er der typisk mange andre virksomheder i samme område, hvilket giver gode muligheder for vidensdeling. For mindre virksomheder, er dette guld værd, da man ofte vil have brug for faglig sparring. Hvis du tænker, at det kunne være relevant for din virksomhed at leje et kontorlokale, så kan du få mere information her.


Traditionelle kontorlokaler er for etablerede virksomheder

Er du derimod en mere etableret virksomhed, så vil det ofte give mere mening for dig at benytte et traditionelt kontorlokale, som du ejer i stedet for at leje. Du vil typisk have en del flere behov til både indretning og størrelse på lokalerne, som du kun kan være sikker på, opfylder dine kriterier, hvis du ejer lokalerne.


Det kræver dog, at man er indstillet på, at det kræver både tid og penge. Der er mange administrative services, som man skal bruge tid på at få styr på, samtidig med at man skal ud og investere i dem, i stedet for at de blot følger med, når man lejer sig ind i nogle lokaler.


Man har dog den fordel af, at man naturligvis ejer det og at man kan få virksomheden til at vokse i takt med medarbejderne. Man vil derfor kunne forme virksomheden efter de værdier, som man til dagligt efterlever, og skabe et fælles image på tværs af organisation og kultur

Denne artikel indeholder sponsoret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.