Annoncørbetalt indhold

Indbygnings- eller kombiovn – er der forskel?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Frem for et traditionelt komfur med både ovn og kogeplader kan du vælge at skifte den ud med to separate dele. Det kan være en både praktisk og elegant løsning i et moderne køkken. Er det en løsning, der passer til dig og til dit køkkens indretning, så findes der mange forskellige ovne at vælge imellem.

Er det en indbygningsovn eller en kombiovn, som du hælder mest til? Nogle varianter kan tilmed være begge dele. Tjek flere forskellige ovnes egenskaber, inden du beslutter dig endeligt. Der er ret mange forskellige at vælge imellem.

De smarte og elegante indbygningsovne

Når du vælger en indbygningsovn frem for et traditionelt komfur, så får du en løsning, som er både elegant og fleksibel,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk.

Det gør du, fordi du ikke har den store tunge hvidevare at skulle placere. Når kogeplader og ovn er to separate enheder, så kan de placeres på flere måder i køkkenet. Selve ovndelen kan placeres som en integreret del af et af køkkenskabene. Det er en elegant løsning, plus at du får en ovn, der er mere hensigtsmæssigt placeret i forhold til højden,” fortsætter hun.

Her hos Hvidevareshoppen.dk har vi mange forskellige modeller af indbygningsovne. De fås i forskellige prislag og energimærker og fra diverse brands,” fortæller hun, mens hun viser mig rundt på det store lager, hvor de mange indbygningsovne står.

Kombiovne er flere typer ovne i én

Vi fører også mange forskellige kombiovne her på Hvidevareshoppen,” fortsætter hun, mens hun viser mig hen til de mange smarte kombiovne, der står på det store lager.

Det særligt smarte ved den type ovne er, at de rummer flere slags ovne i én,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, ”på den måde sparer du på pladsen, fordi du ikke skal indrette dig med flere typer ovne i køkkenet.

Sådan en ovn kan ud over at være en almindelig ovn også have egenskaber som for eksempel en mikrobølgeovn, en dampovn, en grill og så videre. Det giver dig en meget fleksibel og funktionel ovn, som ikke fylder så meget at have stående,” slutter hun.

Kombiovne fås også i flere forskellige prislag, energimærkninger og kan være fra diverse brands. Tjek altid flere ovnes særlige egenskaber, når du skal have ny ovn. Så får du valgt en, som kan klare de typer af opvarmning, som du har brug for. Det er virkelig smart at have sådan en ovn, der rummer flere typer ovne i én.

Se det store udvalg af ovne hos en af Danmarks største forhandlere af hvidevarer og køkkenmaskiner, Hvidevareshoppen.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.