Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Kryptovaluta har taget verden med storm, men om det bliver en stabil rejse opad er stadig uklart. Bankerne er nemlig lidt negativt stemt overfor den usynlige værdi, men danskerne har taget godt imod muligheden for at investere i den ellers omdiskuteret digitale valuta.
Bitcoins er på regulær himmelflugt, og kryptovalutaen ser kronede dage. Kryptokunst har set dagens lys, og det omdiskuterede værk ‘Everydays - The First 5000 Days’ er blevet solgt for svimlende 430 millioner kroner.
Nogen påstår, at kryptovalutaen er kommet for at blive. Flere og flere danskere investerer nemlig i den digitale valuta, selvom den endnu ikke er en anerkendt valuta i Danmark. Og også virksomheder og virksomhedsejere ser potentialer i teknologien. Bankerne står på sidelinjen og ser til med en noget skeptisk mine.
Danskerne er hooked på krypto
Til trods for de temmelig skeptiske banker presser danskeren på for at kaste penge efter kryptovaluta. Sikkert i håbet om, at det vil tage fart i samme grad, som man så det med Bitcoins, som er himmelråbende meget værd i dag. Den enorme fremgang og løftet om hurtige fortjenester er selvfølgelig et tiltalende træk ved denne form for investering. Men det kan være lidt vanskeligt at finde hoved og hale i de digitale systemer. Derfor er det er vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i sagerne, inden man kaster sig ud i investeringer.
Det er vigtigt, at man orienterer sig efter de rette sider og troværdige informationer. Det kræver nemlig en del research at forstå, hvordan kryptovaluta egentlig fungerer, og hvordan man bærer sig ad med en succesfuld investering. Du kan besøge denne side for at holde dig opdateret på nyheder om krypto. Her kan du orientere dig i, hvordan man rent praktisk bærer sig ad med at investere. Og derudover kan du finde de mest velanmeldte sider, så du ved, hvor du skal søge hen, når du er investeringsklar.
Bankerne er skeptiske
Bankerne holder stadig en armslængde til kryptovalutaen og vil ikke anbefale, at man investerer i den uhåndgribelige valuta. De vil heller ikke vejlede deres kunder i det. Både Danske Bank og Nordea er rimelig afvisende overfor den nye valutaform, og nogen advarer ligefrem deres kunder i at investere i dem.
Mange banker er dog blødt markant op i forhold til deres tidligere tilgang, da de kan se den stigende popularitet hos danskerne. Så der er sket en forandring, siden kryptovalutaens indtog i det danske investeringsmarked. Bankerne er dog stadig skeptiske omkring den populære tendens. Måske skyldes det, at kryptovalutaen er decentraliseret, og alle transaktioner og bevægelser foregår udenom bankerne.
De har altså ikke en finger med i spillet, når kryptovalutaen flyder fra den ene virtuelle hånd til den anden. Og de får heller ingen gebyrer for de mange transaktioner, hvilket jo gør kryptovaluta tiltalende for handel, både for forretningsejere og kunder. På den måde kan kryptovalutaen måske præsentere en trussel for bankerne og de etablerede pengeinstitutter, men det er dog stadig tvivlsomt, at det skulle blive fremtidens valuta, og måske vil det blot blive en døgnflue i det store billede.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Om Annoncørbetalt indhold
Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.
Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.
Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.
Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.