Annoncørbetalt indhold

Lad din have blive årets sommerprojekt

Dette indhold er sponsoreret

Haver kommer i alle størrelser og former, fælles for dem, er at de kræver ekstremt meget vedligehold og pleje. I år bliver det en lidt anderledes sommer en normalt, og derfor er det måske også den perfekte sommer at få haven i topform. Her kan du læse om hvad du skal tænke over når du skal være din egen landskabsarkitekt, og hvordan din have kan blive nabolagets pryd og smykke.

Begynd med det praktiske

Dette er lidt en selvmodsigelse, for det hele er jo praktisk når det kommer til havearbejde. Det er faktisk en af de mest praktiske arbejdsformer der overhovedet er. Man kan drømme og planlægge så meget man vil, men hvis noget skal ske i haven, så er det handling der tæller. Dette kan være svært at tage sig sammen til, specielt hvis du har været inaktiv i flere måneder. Havearbejde er både god fysisk træning og sundt for dit mentale helbred. At få ting til at vokse og gro kan give en god mestringsfølelse og føre til at vi udvikler os som mennesker. Du troede måske det bare var havearbejde? Tænk igen. Det er en grund til at denne formen for praktisk arbejde har fået en renæssance i vores moderne samfund, vi leder efter det sande og autentiske, og dermed bliver havearbejde en praktisk udvikling som du kan bruge i denne proces.

Et godt sted at starte når du skal få haven helt sommerklar, er at sætte op havehegn. På den måde kan du indkapsle din have og hvis du for eksempel har en hund, høner der lægger æg eller andre dyr, så er havehegn ekstremt praktiske til at afgrænse områder. Der findes mange forskellige former for havehegn, og du skal vælge det, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Det er blevet meget trendy at dyrke ting selv i sin have. De fleste vil gerne blive mere selvforsynende, og der er helt klart noget fantastisk over, at kunne byde på grøntsager og urter, man selv har dyrket. Der er mange ting man kan dyrke selv, man skal bare lave den rette research og prøve sig frem. Du skal sørge for at din have giver de optimale forhold for det du gerne vil dyrke, så du er sikker på, at de ting du vil dyrke, kan vokse og trives i din have. Der er også muligt at planlægge at plante bestemte blomster og planter for at tiltrække bestemte insekter, som for eksempel sommerfugle. På den måde får man en levende have, der er frodig hele sommeren lang.

Find det rigtige haveudstyr

Hvis du vil have styr på haven, så forudsætter det i stor grad, at du har det rigtige haveudstyr. Det kan hvert fald gøre arbejdet en hel del nemmere. Hos Harald finder du alt du skal bruge. Måske vil du opgradere haven med et udespa? Måske har du brug for et havehegn eller andet havetilbehør? Det er praktisk at kunne finde det hele på et sted i stedet for at skulle shoppe rundt over det hele. Så kan du være helt sikker på, at få haven i topform i den her lidt specielle sommer.

Vi kommer uden tvivl til at bruge meget mere tid hjemme end vi har gjort nogensinde før og derfor er der også nærmest gået sport i, at gøre forholdene så optimale som overhovedet muligt. Det er uanset om det gælder hjem eller have. Hvis du skal være hjemme i sommer, hvorfor ikke lave haven om til det du altid har drømt om? Det er aldrig for sent og det er det perfekte projekt i sommermånederne, du kan være udenfor og aktiv samtidigt og høste frugtene af det gode arbejdet når efteråret kommer.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.