Annoncørbetalt indhold

Lad dit hjem afspejle din personlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ligesom vi er forskellige, ligeså vel indretter vi vores dejlige hjem på mange forskellig vis som afspejler os. Vi har alle forskellige ønsker og drømme til, hvilke farver der skal springe i orden, og hvilke typer møbler, vi ønsker at fylde de forskellige rum med. Det smukke ved indretningen af din drømmebolig er netop, at den kan leve op til præcis dine præferencer, og få lov at afspejle din personlighed. Men med det brede marked for møbler og tilbehør til hjemmet kan det føles som en jungle at træde ind i, når man skal finde de møbler, der passer bedst til ens eget hjem. Med Jacobsen Plus er det derfor blevet gjort nemt og overskueligt for dig at skabe rammerne om præcis det hjem, du drømmer om.


Et væld af muligheder

På hjemmesiden er de forskellige rum opdelt overskueligt efter kategorier. Derfor kan du nemt klikke dig ind og udforske mulighederne for din stue, soveværelse, børneværelset, eller hvad du ellers har i sinde at sætte et ekstra præg på. Under hver kategori finder du en masse forslag til møbler, der kan være med til at afspejle præcis din personlighed og æstetik. Om du er til det klassiske look med de milde farver, der smelter sammen i et hyggeligt og stilrent hjem, eller ønsker at prøve krafter med farvestrålende møbler, der er flotte og iøjenfaldende, er der med garanti også noget for dig blandt det brede udvalg.


Alle dine yndlings designere

Jacobsen Plus forhandler et væld af møbler kreeret af dygtige designer. Blandt de mange designermøbler er du sikker på høj kvalitet og komfort. På hjemmesiden kan du finde en alfabetisk liste over de forskellige designere, Jacobsen Plus udbyder. Så kan du nemt klikke dig ind på din yndlingsdesigner eller udforske nye typer af møbler.


Kun fantasien sætter grænser

Hos Jacobsen Plus kan du finde en masse tilbehør til hjemmet. Du kan næsten være garanteret at finde det, du er på udkig efter - eller det, du ikke vidste, du manglede. Om du mangler det næste tæppe, der skal beklæde soveværelset, eller maleriet der skal sætte prikken over i’et ude i køkkenet, så er det aldrig en dårlig idé at gå på jagt blandt de talrige muligheder hos Jacobsen Plus. Her sætter kun fantasien grænser for mulighederne i dit hjem. Besøg Jacobsen Plus’ hjemmeside i dag for gode tilbud og smukke designmøbler, der blot venter på at finde deres plads i dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.