Annoncørbetalt indhold

Lav noget hyggeligt med din nærmeste omgangskreds

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

2021 har været en kedelig tid indtil videre. Det skyldes de mange restriktioner som gør, at du ikke frit kan være sammen med alle dine venner og familie. Det skal dog ikke stoppe dig for at holde en hyggelig tid med den allernærmeste omgangskreds. Derfor vil vi gerne give dig nogle tips og idéer til hvordan du kan få en hyggelig tid med dine nærmeste.Køb noget mad ude fra og pynt op i hjemmet

Invitér din husstand og personer indenfor din tætteste omgangskreds. Lav et tema i hjemmet og bestil noget lækker mad udefra, som I bagefter kan dele med de forskellige gæster. Maden kan du eksempelvis bestille hos Kokken & Jomfruen eller andre dygtige catering firmaer rundt i Danmark.


Temaet kunne fx være i forbindelse med en højtid, en bestemt kultur eller noget helt tredje. Det er helt op til dig hvad du vælger at gå med i forhold til temaet. Verdenen er din og du kan derfor frit vælge imellem himmel og jord. Det er dog altid fordelagtigt at være noget som laver et positivt og mindeværdigt indtryk på dine gæster.


Når du bestiller mad, kan du lettere tage dig af dine gæster og hjemmet idet du ikke skal tænke dig over maden tidsmæssigt og smagsmæssigt. Derudover har du muligheden for at bestille en masse mad, som ellers ville tage en masse tid at lave eller generelt er besværligt at lave grundet. Det kunne fx skyldes at det er svært at få fat på alle ingredienserne eller at man ikke kan købe ingredienserne i de givne mængder.


De vigtigste punkter kan listes op således:


1. Undersøg markedet for mad.

Herunder pris, variant af mad svarende til din pengepung og din fest.


2. Mad ude fra giver dig ekstra tid.

Ekstra tid giver dig god mulighed, for at hygge og forkæle dine gæster på andre måder. Det betaler sig helt klart.


3. Køb den mad du syntes passer til festen.

Du skal købe det mad som du vil. Det er ikke dine gæster, som skal diktere maden og dagsordenen.
Gå en tur i naturen eller byen

Spørg din nærmeste omgangskreds om de gerne vil gå en tur med dig i naturen eller om de gerne vil gå ud en tur omkring byen. Der kan være noget smukt og beroligende ved både naturen og det stille byliv i denne tid hvor man møder solskin og sne. På den positive side af sagen er bylivet ikke så blomstrende, hvilket giver dig muligheden til at nyde byen uden larm og skrål fra andre mennesker. Det er en unik mulighed som næsten man generelt ikke har muligheden for at opleve. Muligheden for at opleve et nærmest stille bytorv en fredag eftermiddag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.