Annoncørbetalt indhold

Mangler du et skriveunderlag? Find et i god kvalitet

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Er du en af de mange dansker der har et skrivebord? Bruger du egentlig dit skrivebord til mange ting eller bruger du det slet ikke? Kom i gang med at bruge dit skrivebord, det kan for eksempel være du holder af at udfolde dig kreativt med papir, blyant, ler eller malergrej. Det kan også være du har børn, der elsker at tegne med tusser, men du frygter, at de vil komme til at ramme det dyre skrivebord med deres farveblyanter. I disse tilfælde bør du overveje at investere i et skriveunderlag, da dette er den bedst mulige beskyttelse du kan finde til netop det.


Hvilket skriveunderlag passer til dit behov? 

Der findes mange forskellige skriveunderlag, hvilket også gør det svært at vurdere, hvilket et der egner sig bedst til netop dit formål. I de fleste tilfælde har skriveunderlag det samme formål, og det vil for det meste derfor være et spørgsmål om udseende. Du kan blandt andet få et underlag med et verdenskort på, danmarkskort, dyr, gennemsigtigt og meget andet, hvilket du kan udforske inde på hjemmesiden. Derudover vil der også være skriveunderlag med forskellige længder og bredder, så du netop kan finde dét, der passer bedst til din bordplade.


Et skriveunderlag der er gennemsigtigt kan være nyttigt til kontoret, da det kan bruges til flere funktioner. Du kan for eksempel gemme dine vigtige huskesedler, koder eller tegninger under underlaget, som du eventuelt skal bruge senere. På denne måder forsvinder det ikke så nemt fra dig, og så har du det samtidigt tæt på din computer eller mappe.


Køb skriveunderlag til børn

Hvis du ønsker et skriveunderlag til dine børn, kan du med fordel vælge at købe underlag, der har et motiv med landkort og verdenskort. På denne måde kan de - samtidigt med at de tegner - lære om verdensdelene og de forskellige lande rundt omkring i verden. Hvis det ikke skal være et verdenskort, findes der mange andre forskellige underlag med sjove motiver, der kan være et hit hos børn. Det er nemlige meget billigere at investere i et underlag end et helt nyt skrivebord!


Der findes også skrivebordsunderlag i kunstlæder 

Er du til et mere anderledes underlag der samtidigt får et luksuriøst look? Hvis dette er tilfældet, bør du tage et kig på udvalget af skriveunderlag i kunstlæder. De fås både i hvid og sort, og så er de også meget behagelige for arme og hænder at hvile på sig på, hvis man specielt bruger meget tid foran computeren.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.