Annoncørbetalt indhold

Med SMS lån kan du optage lån på farten

Et økonomisk behov kan opstå på et splitsekund hvis tandlægeregningen bliver uoverskueligt stor, hvis vaskemaskinen står af eller hvis du opdager at der netop nu er tilbud på flybilletter til din drømmedestination. Uanset grunden til dit behov for yderligere økonomiske ressourcer, har du med SMS lån mulighed for at optage et lån når du er på farten. Men hvordan sikrer du dig det bedste og billigste SMS lån?

Sammenlign SMS lån med hurtig udbetaling

Brug en sammenligningstjeneste for lån til at sammenligne SMS lån med hurtig udbetaling. Med sammenligningstjenesten får du et unikt overblik over de mange lånemuligheder og muligheden for nemt og enkelt at sammenligne lånene på baggrund af de faktorer som er vigtige for dig - eksempelvis udbetalingstiden, når det kniber med penge lige nu og her.

Du slipper simpelthen for alt det indledende research og sorteringsarbejde og kan dermed gå direkte til værks.

Du kan ved ét enkelt klik se præcis hvornår pengene bliver udbetalt på din konto, efter du ansøger om et lån hos den pågældende låneudbyder. Derfor kan du let sortere i SMS lånene alt efter hvornår du ønsker at pengene skal stå på din konto.

Langt de fleste SMS-låneudbydere tilbyder at udbetale pengene på din konto inden for 30 til 60 minutter. Nogle få bruger dog 1-3 dage hverdage, før de udbetaler pengene.

Sammenlign også ud fra disse parametre

Udover at udbetalingstiden er vigtig for dig, bør du også tage stilling til de parametre som har indflydelse på prisen på dit lån. For ikke nok med at det er rart at kunne modtage pengene inden for kort tid, så vil det i dén grad også være en fordel hvis ikke lånet får uoverskuelige økonomiske følger for dig i fremtiden.

Netop derfor er det vigtigt at du tager stilling til parametre som ÅOP, gebyrer, renter og løbetid når du sammenligner lånene.

Læg et budget

Læg et budget som viser dig hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Med dit rådighedsbeløb kan du lettere forudse hvor mange penge du har råd til at afbetale hver måned, hvilket bør have stor indflydelse på dit valg af lån. Har du eksempelvis et forholdsvis lille rådighedsbeløb, kan det være en fordel for dig at vælge et lån med en lav rente og en lang løbetid.

4 populære grunde til at optage et SMS lån

Der kan som tidligere nævnt være vidt forskellige grunde til at man vælger at optage et SMS lån, men som udgangspunkt har det at gøre med den hurtige udbetalingstid.

Nogle af de hyppigste grunde til at optage et SMS lån er:


  • Når du har regninger som skal betales lige nu og her. I et sådant tilfælde er der nogle som finder det nødvendigt at tage et SMS lån, som hjælp til at betale regningen. Formålet er mange gange at undgå at blive registreret som dårlig betaler.
  • Når uforudsete engangsudgifter opstår.
  • Når du en måned får mindre i løn end den kommende, og du derfor ønsker at tage forskud på næste måneds løn.
  • Når du har set en forbrugsgenstand som du ikke føler du kan leve uden. Hvis dette skulle være tilfældet, er det ekstra relevant at du overvejer om der er andre måder hvorpå du kan finansiere dit køb - eller måske helt undvære.

Selvom det er nemt og hurtigt at optage et SMS lån er det vigtigt at du tænker over om lånet er nødvendigt for dig, inden du optager et lån.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.