Annoncørbetalt indhold

Mobiltelefonen - opfindelsen der revolutionerede verden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Da de første håndholdte mobiltelefoner kom på markedet i midten af 1970´erne, havde de færreste nok gættet på, hvor vigtig mobiltelefonen ville gå hen og blive. Hvor den første håndholdte mobiltelefon vejede mere end to kilo og kun lige akkurat kunne ringe til andre telefoner, tjener mobil- og smartphones i dag langt flere funktioner. Mobilen er vores kilde til underholdning, vores hjælpeværktøj i skole og på arbejdet, og ikke mindst vores stemme i offentligheden.

En verden af spil og sjov

Selvom mobiltelefoner og smartphones stadig har opkald som én af deres vigtigste funktioner, hvis ikke dén vigtigste, er mobiltelefoner for mange i dag i lige så høj grad associeret med sjov og underholdning. Fra telefonen kan du således på ethvert givent tidspunkt koble dig op på internettet og få adgang til et bredt udvalg af spil, underholdning og apps af forskellige arter. Hele verdens indhold ligger således gemt væk i en seks tommers skærm i din lomme. Fra videoer om eksotiske sydhavsøer til gambling spænding i form af  MrGreen Online casino- internettet og din smartphone har det hele. Du kan for eksempel læse om, hvordan danskerne brugte rekordmange penge på apps til telefonen sidste år her.

Din stemme i offentlighedens debat

En anden måde hvorpå mobiltelefoner og i særdeleshed smartphones har ændret måden hvorpå vi lever, er i forhold til måden hvorpå vi kommunikere til og med den øvrige offentlighed. Gennem sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og så videre, er det blevet nemmere end nogensinde før, at dele ens tanker og holdninger med omverden. Alle, uanset job og beskæftigelse kan gennem internettet og de sociale medier deltage i og bidrage til den offentlige debat. Gennem kameraet i mobilen har vi ligeledes rig mulighed for at dokumentere vores egne erfaringer, ligesom vi til enhver tid kan søge yderligere information og viden om en konkret emne gennem internettet. Det er ikke længere nødvendig at tage på biblioteket for at læse op om et emne, eller at tage hjem for at søge information på nettet. Med mobiltelefonen har vi således et bibliotek, arkiv til alverdens information, samtidig med, at den er vores talerør, bogstavelig talt, til omverden.

Alt-i-en-værktøj

Mobiltelefonen har revolutionerede verden. Få opfindelser har haft så stor en indvirkning på vores hverdag som denne. Den er vores talerør, lommeregner, kamera, bibliotek, pung og spilkonsol. Der er snart ikke det, som mobiltelefonen ikke kan hjælpe dig med. Vi bør derfor glæde os over, at den amerikanske ingeniør Martin Cooper i sin tid opfandt mobiltelefonen. For hvor havde vi ikke været i dag uden den? Du kan her du læse om ti måder, hvorpå mobiltelefonen har gjort livet nemmere for os i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.