Annoncørbetalt indhold

Norhland - indbegrebet af dansk design og håndværk i højeste klasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi bringer dig seneste nyt om, hvad der rører på sig lokalt i området, og om store begivenheder samt essentielle produkter og virksomheder, du bør kende til. Derfor vil vi også anbefale dig at læse nærmere lige her, hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Sengetid. Sengetid er en dansk virksomhed, der fokuserer på dansk design og håndværk i brandet Norhland. Norhland er danskproduceret, og er det vi vil kalde for indbegrebet af dansk design og håndværk i højeste klasse.

Sengetid hjælper med at klargøre din nye seng

Norhland er et livstilsbrand – et sammensurium af tre elegante og chikke ingredienser: håndværk, design og indretning. Sengetid ønsker at skabe rammerne for dine smukke drømme og din trygge og dybe søvn. Så drømmer du om en ny stil i dit soveværelse, eller en bedre seng, der mentalt forbereder dig på din gode nattesøvn, som kan være med til at skabe endnu flere af de smukke drømme, vi alle ønsker at opleve flere af. Sengetid kan indfri det ønske med deres Norhland-senge, som ikke bare gør dine søvnige timer mere trygge, men også står flot i dit soveværelse.

Norhland har hentet inspiration i de stolte og nordiske designtraditioner, hvor både håndværk, funktionalitet og det simple anses som adelsmærker. Deres designhistorie kan spores tilbage til den danske arkitekt, Kaare Klint, leder på kunstakademiet siden 1923. Hans minimalistiske og funktionelle designs har inspireret andre anerkendte møbelarkitekter og designere såsom Hans Wegner, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm.

Hos Sengetid kan du vælge mellem forskellige typesenge i forskellige størrelser såsom dobbeltsenge, king sizes, enkeltmands- samt juniorsenge. Derudover tilbyder de også madrasser i forskellige modeller og størrelser. Ydermere har de et bredt udvalg af tilbehør, til blandt andet din Norhland-seng. Det er uanset, om du har interesse i nye sengeben, -sæt eller –tæpper, gavle eller puder.

Guides til din Norhland-seng

Sengetid tilbyder massevis af guides, som giver dig det bedste udgangspunkt for din kommende seng fra Norhland. Deres guides hjælper dig med at vælge din nyeste topmadras – skal den være fast eller blød? De hjælper dig yderligere med at samle din nye Norhland-seng. Disse guides er udarbejdet, da det er helt væsentligt at vælge den rette seng og det rette tilbehør hertil, eftersom højde, drøjde og personlige præferencer har en stor indflydelse på, hvilken seng, der er den rette for dig.

Lige nu kan du også finde mange tilbud på både senge, madrasser og andet udstyr og tilbehør. Tilbud, du kan have svært ved at tro, er virkelige, eftersom de har skruet priserne helt i bund.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.