Annoncørbetalt indhold

Oscar Biludlejning har åbnet en afdeling ved danskernes foretrukne feriedestination

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det har i lang tid gået rigtig godt for Oscar Biludlejning, og de har de seneste par år bare vokset sig større og større. Oscar biludlejning er repræsenteret af PC Biler i Holstebro og Struer, og deres mål er, at forny en biludlejningsindustri, der traditionelt har været præget af få og dyre udlejningsselskaber. Lige præcis det, mener Oscar biludlejning, at der skal laves om på, og de kan ikke være de eneste, der mener det, da de i 2021 vandt den prestigefyldte Dansk Erhvervs ”Talentpris”.


Ny form for biludlejning

Det var ikke tilfældigt, at Oscar Biludlejning vandt “Talentprisen” i 2021. De har, siden de startede, arbejdet for at fornye biludlejningsindustrien. En af de ting, som de har gjort, er, at de har satset på en rigtig god kundeservice. Det vil sige, at man altid kan få hjælp, hvis man har brug for det, eller hvis der skulle gå noget galt. Den anden ting, som de har gjort, er, at de ikke ejer bilerne, som de lejer selv. Netop det adskiller dem fra mange andre biludlejningsfirmaer, da de ofte ejer bilerne, som de lejer. I stedet for at eje bilerne, som de udlejer, samarbejder Oscar Biludlejning med bil-huse og forhandlere. Igennem deres platform, kan bilforhandlere og bilhuse udleje deres lånebiler, når de ikke er i brug. Undersøgelser har nemlig vist at 50% af tiden, står disse lånebiler hen og koster bare bilhusene penge. Oscar Biludlejning hjælper altså både forbrugeren, med at leje en billig lejebil, men samtidig hjælper de også lokale erhvervsdrivende, med at skabe en ekstra indtægtskilde fra ubrugt kapacitet. De behøver nemlig ikke engang at investere i noget nyt for at tjene penge på det.


Ny afdeling i Spanien

Som sagt så er det vigtigt, for Oscar Biludlejning, at yde en rigtig god kundeservice. Det indebærer også, at de bestræber sig på at have en afdeling nær alle deres kunder, lige meget hvor deres kunder befinder sig. De har allerede mange afdelinger i Danmark, og derudover har de også åbnet mere end 30 afdelinger i Spanien. Herunder har de åbnet en afdeling på danskernes foretrukne feriedestination: den spanske solkyst. Man behøver altså ikke længere få problemer med, at skulle snakke med dyre biludlejningsfirmaer i lufthavnen, der knap forstår hvad man siger, når man skal på ferie i Spanien, for at leje en bil. Nu kan man nemlig nemt leje en bil hos Oscar Biludlejning, når man skal på ferie i det solrige land.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.