Annoncørbetalt indhold

Rekordmange holder jul i et sommerhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I 2019 var der rekordmange bookinger af feriehuse i julemånederne i Danmark – og selvom Corona-pandemien højst sandsynligt har haft indflydelse på den større interesse, så er tendensen forsat ind i 2021. Man spår, at året vil sætte en ny rekord for bookede sommerhuse hen over jul og nytår i Danmark.

Læs mere om feriebooking i julemåneden, og få vores tips til at fejre jul i et sommerhus her i artiklen.

Sponsoreret indhold


Book en staycation til julen

I Danmark er mange af feriebookningerne i december måned foretaget af tyskere. Tyskerne stod for to ud af tre overnatninger i feriehuse i julen.

Vi danskere kunne helt sikkert lære noget af tyskernes måde at holde juleferie på, for julen i et sommerhus har flere fordele.

Det er den perfekte staycation, hvor du kommer væk fra hverdagen og på juleferie i andre omgivelser uden at forlade landets grænser. Du kommer væk fra byens juleræs, ud på landet og tæt på naturen med plads til fordybelse og ro.

Hvis du bor i byen, kan pladsmangel være en reel bekymring i julen. Det kan være svært at få plads til juletræet i en lille tre-værelseslejelighed, og det kan være næsten umuligt at få plads til hele familien rundt om spisebordet.

En anden fordel ved at fejre jul i et sommerhus er plads. Du kan du booke præcis det antal kvadratmeter og værelser, der er behov for. Du kan nemt sikre, at der er plads til både juletræet og alle familiemedlemmerne rundt om middagsbordet.

Invitér familien til jul i dit eget nybyggede sommerhus næste år

Selvom det lyder hyggeligt og måske en smule romantisk at booke et sommerhus i julen i år, skal du mange steder være hurtigt ude, hvis du skal nå at få fat i drømmesommerhuset. Det kan faktisk være nødvendigt at booke opholdet flere måneder i forvejen.

En måde at undgå den situation er ved at bygge et sommerhus selv. Når du bygger dit eget sommerhus, kan du og familien få en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov og opfylder jeres drømme. Du kan holde jul i sommerhuset flere år i træk uden bekymringer om for sen booking, og I kan holde jul på jeres måde hvert år.

Planet Huse er specialister i at bygge sommerhuse. Med 32 års erfaring og en baggrund i træhåndværk er Planet Huse et erfarent sommerhus-byggefirma, og du får en stærk samarbejdspartner under hele byggeprocessen.

Planet Huse tilbyder fleksible løsninger på opførelse af moderne, miljøvenlige fritidshuse. Du betaler først ved indflytning, du får hurtig opførelse, og du har et team af erfarne rådgivere og bag dig.


Du har mulighed for at få eksperthjælp gennem hele processen, uanset om du står med et gammelt sommerhus, der skal rives ned, du har købt en byggegrund, eller du endnu ikke har fundet den rette placering.

Planet Huse tilbyder forskellige designs på sommerhuse, og du har altid mulighed for at tilpasse designet, så du får et personligt og unikt sommerhus, hvor du kan fejre jul med familien allerede til næste år.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.