Annoncørbetalt indhold

Sådan får du styr på haven til sommer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du grønne fingre og ved du lige, hvordan du skal gribe havearbejdet an? Måske er du ny på området, og skal til at ordne haven for første gang? Uanset om, du er erfaren med at klargøre haven eller ej, er det vigtigt at have de rigtige haveredskaber til at arbejde med. Læs med her.


Havearbejde og klargøring kan for nogle være noget de frygter og måske glædeligt udskyder, for andre er det simpelthen et gøremål, som skal udføres på det rigtige tidspunkt. Hvis ikke du er så glad for at skulle slå græsplænen selv, er der heldigvis hjælp at hente. Man kan nemlig få en af de selvkørende plæneklippere, som gør en stor del af arbejdet for en. Så slipper du for den del af arbejdet i haven.

Hos Harald Nyborg er det ikke kun plæneklippere, som man kan få til en god pris. Til haven findes der et kæmpe udevalg indenfor maskiner og udstyr, blandt andet elektriske hækkeklippere. Hvis haven trænger til nye møbler, kan du finde både havemøbler, cafésæt og andet tilbehør til for eksempel terrassen. For at blive kølet ned i de varme sommermåneder, kan en swimmingpool eller en udendørsspa også give stor fornøjelse, hos både voksne og børn.


Find det store udvalg indenfor fritid og bolig 

Hos Harald Nyborg handler det ikke kun om varer til udendørs brug. Måske står du midt i en flytning og mangler alt fra køleskab til inventar og lamper. Hos Harald Nyborg kan du både få hårde hvide varer i forskellige størrelser og energimærker, til en god pris.

I boligsektionen kan du også finde alt til badeværelset, samt køkkenredskaber og gryder og pander. Måske mangler du værktøj til renoveringen eller installationer i hjemmet? Hos Harald Nyborg kan du få de redskaber til alverdens behov.


Er du eller familien glad for friluftsliv og udendørsaktiviteter? Måske er en campingtur på listen over, hvad der skal ske på næste ferie? Hos Harald Nyborg kan man få flere varianter indenfor telte til næste eventyr, samt udstyr som blandt andet soveposer, liggeunderlag og madlavningsgrej til turen.

Måske mangler du eller familien nye cykler, hos Harald Nyborg kan man både få børnecykler og cykler til voksne. Måske skal der afprøves nogle nye interesser, når vejret bliver bedre og her kan et paddleboard være en sjov oplevelse for både store og små.


Find dit nye arbejdstøj her 

På mange arbejdspladser kræves det, at man bruger arbejdstøj og sikkerhedssko når man er der. Hos Harald Nyborg kan du finde et stort udvalg indenfor denne kategori. Værnemidler, kedeldragter og blandt andet handsker, er bare nogle af de varer du kan finde til dig, når du er på arbejde, eller når du laver noget i hjemmet for eksempel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.