Annoncørbetalt indhold

Sexklub eller swinger dating i Nordvestjylland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

COVID-19-pandemien har nok gjort det lidt sværere at tage del i aktiviteter såsom det at tage i en sexklub eller swinger dating, hvilket egent er noget mere udbredt end hvad man lige skulle tro. Men står man nu, efter at par nationale nedlukninger, og overvejer det eller det ene, så virker det oplagt at være helt sikker på forskellen.


Hvad er en sexklub?

En sexklub er, som navnet indikerer, i grundlæggende en klub, hvor man kan have sex. Her møder man bare op, hvorefter der vil være muligheder for at have sex med andre besøgende. Det er lidt nemmere at finde sexklubber ved København end andre steder, men dette betyder dog ikke, at de ikke kan findes i Jylland. Dette vil dog typisk være ved de største byer, så den nærmeste sexklub for en beboer i Nordvestjylland er nok Aalborg. Men så kan man også få en hyggelig dag i Aalborg ud af det. Gider man ikke dette, så kan man også finde sider på internettet, hvor det muligt at møde andre og aftale noget.


Hvad er swinger dating?

Swinger dating kan godt minde meget om et åbent forhold. En swinger er en person, som, om de er i et forhold eller ej, har uforpligtende sex i en forening, en klub eller sit eget hjem. Der er så klubber, hvor man kan have nogle hyggelige stunder sammen med andre swingere, og disse hyggelige stunder kan også betyde sex. Klubberne kan findes overalt i Danmark, selvom størstedelen ikke overraskende findes ved København. Man kan også møde andre swingere online, hvis man ikke gider at tage i en swingerklub uden at kende nogen der først. Swinger dating er også noget for alle aldre, mænd og kvinder - og endda gifte par. Så det er lidt for alle og enhver.


Forskellen

Forskellen ligger i bund og grund i, at man som sådan kun tager i en sexklub for at have sex, mens man i en swingerklub ikke behøver dette - her kan man også bare have noget hyggeligt samvær med andre swingere. Man behøver dog ikke at være i et forhold, hvis man tager i en swingerklub, hvilket naturligvis også er det samme ved en sexklub. Mens det kan foregå online ved begge dele. Det er også rart nok, hvis man da ikke ønsker at skulle tage alene i en klub, især hvis det er første gang. Men det går selvfølgelig an på ens interesser, om man vælger det ene eller det andet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.